WeEeooO

Idag Jobb. Imorrn SEMESTER =))))))))

SnaRt!!!

Har jag semester! idag o imorrn kvar bara. ska faktiskt bli jätteskönt o va lite ledig nu =)

Sebbe o Martin tjatar o tjatar, NÄR ska vi åka till Bulgarien!!?!!??!? ska bli såååå härligt :D ¨åååh längtar i hela kroppen...!
o jag o Rickard trackar varandra lite med -du vet du?! - ne vadå? nu e de två dagar kvar!
-du vet du?! nee?! om en vecka den här tiden är vi i Bulgarien! *ler*

Idag i bilen på väg till dagis hade vi en härlig konversation jag o Sebbe. Handlade om Ettning o Sjuning. hans två fantasikompisar som hängt med några år nu. deras bror sexning är sjuk förstår ni, så honom får vi inte hälsa på nu, för tääänk om vi blir smittade innan vi ska flyga, ne han får leka me ettning o sjuning en annan dag. Idag ska vi nog vara hemma eller leka med någon annan... lillgosen.

Martin har ju fått min gamla mobil, eller gamla, den är ett år. en musiktelefon så jag har lagt in lite metallica i den åt honom, igår kom han ut på altanen med hörlurar i öronen, hela han lyste! typ, titta på mig!! jag lyssnar på musik o ni hör inget, cooolt! härliga unge! han har blivit så stor....

va gör man nu då, jo sitter på jobbet. just ätit ett äpple oxå har jag hunnit prata med två kunder i tel iaf... mycket frågor om reseförsäkringar nu. inte bara vi som ska ut tror jag :)

hej hopp


EneRvERanDe!

...åååh så typiskt. jag ville ju veta... nå ja, nya tag imorrn kanske... :P ENERVERANDE!

Det är helt otroligt vissa saker. Helt otroligt hur olika människor tänker... en del liksom bara "äh de löser sig ändå, nån annan fixar väl de där" men rätt vad det är så kanske "nån annan" inte heller fixar de... jag förstår inte att folk bara tar för givet att andra ska ta på sig ansvaret, även för deras liksom... ghaa!!! IRRITERANDE!

jaha kan man tänka. vilken start på dagen. MEN fick vakna med mina småkillar, fick ruffsa om dem i håret o smeka deras kinder tills de vaknade. Fick lyssna på martins babbel när han duschade, hörde verkligen inte nå va han pratade om men förstod ju sen att det handlade om hans nya tel, för det första han gjorde när han hade klätt sig var att börja välja ringsignal =)
Sebastian var svårväckt idag, men efter att jag hade setat på sängkanten o pratat med honom o smekt hans hår o kind så började det efter en liten stund rycka i mungipan, han vaknade med ett leende som värmer en ända in i själen.
Älskar dem så mycket!

blev ingen paj igår, för vi for till kupolen och köpte lite grejjer till verkstan oxå fixade vi ett kontantkort till martin, passade även på att gå på apoteket o shoppa avmaskningsmedel till katterna så ikväll ska jag bråka med dem, eller Dorabella brukar iofs sitta still men se skapligt grinig ut, Alf är nog heller inga problem, han är ju nöjd så fort man engagerar sig i honom så :)

men idag ska vi baka, måste ju innan bären blir dåliga som min älskade sambo sa lite fint igår, undras om han är sugen på blåbärspaj? haha min lilla gottegris :P



nej här va de lugnt som tusan idag.... 20 min o inte ett enda samtal =/ kan bli en lång dag....

kram o hej

KärLeK

Efter en underbar helg där jag och älsklingen varit lediga tillsammans och både hunnit med att grilla med kompisar, shoppat och varit till sommarstugan o umgåtts med familjen, testat vindsurfing (första ggn för Rickard! så duktig så! jag surfade oxå, längesen sist, men är ju sååå jefla kul) ätit gott, plockat blåbär till årets första blåbärspaj som jag o barnen ska baka idag, varit hemma o druckit kaffe me ännu mer kompis så är det måndag igen. men vet ni, det gör ingentin för det är sista veckan före semester!!! och jag får hem barnen idag!!! älskar de måndagarna när barnen kommer hem. KÄRLEK!!!

dessutom nedräkning till den 28e, altlså tisdag om en vecka. då flyger vi till bulgarien =)

En riktigt skön kväll...

...hade jag igår!

slutade en halvtimme tidigare, var så lugnt så flexade ut vid 16. for till Blomsterlandet och köpte en rosbuske och lite prästkragar till landet vid stenen på baksidan hemma.
åkte hem och rensade de landet, insåg att blommorna där har lite att ge än, så de fick vara kvar. knatade runt lite och funderade, sen hamnade rosbusken på gräsmattan en bit från landet, rätt fint me den mot stenarna (stenmuren) bakom =)
prästkragarna fick hamna i en vit kruka ihop med en röd ros på framsidan så vi fick lite mer blommor där, så fint så!

efter detta lilla pysses rensade jag landet till häcken på framsidan, det behövdes verkligen, så mycket finare nu när häcken inte är full i gräs oxå haha :P

gubben kom hem o grillade lite kyckling åt mig o sen så klippte jag häcken oxå. kände mig så duktig så när jag va klar, o lite lätt sönderriven på armar o händer känner jag mig med men det gör inte så mycket, små skråmor läker ju fort o att arbeta med handskar är jag kass på, tycker de bara är i vägen :)


när landet va klart o häcken klippt hade gubben gödslat och moss GTIat på baksidan och sidan av huset så nu kan vi känna att vi gjort varsin nyttig insats.
strax efter halv nio kom Magnus o Tina på besök, de hade blåbärspaj med sig :P mumma! satt ute på altan o snackade lite o drack kaffe, sen vart de kallt så vi gick in.
snart dags för Tina o dra till USA, så jefla spännande. hade jag varit hon hade jag nog varit mer än dödligt nervös! :)

ja sen va de lite Tv o somna i soffan. mys ;)

summam av kardemumman *skrattar* är att det var en skön avkopplande kväll där jag skrotade hemma i trädgården o njöt av lugnet och solen. bra medicin för själen o va ute o påta lite i lugn o ro ibland =)

nu jobbe vidare!

hejsan hoppsan lillebror

skojiga planer...

  • den 18e har vi syskonträff uppe i stugan. en liten kul sak som blivit årlig tradition =)
    Mamma o Kjell oxå alla vi syskon med respektive och barn. Fast i år kommer bara halva styrkan av barn med, men det är som det är... =)
  • den 25e ska vi på bröllop =)
  • den 26e ska jag o Rickard ut o åka luftballong, vi fick ju de i gemensam födelsedagspresent. ska bli såå kul, är ju en av alla de där sakerna som jag tänkt att jag bara måste göra någon gång i livet.. :P
  • den 28e åker vi till Bulgarien!! Jag o Rickard och barnen, ska bli så underbart skönt och framför allt KUL! så spännande o få ha barnen med på flyg o värme o bada hav o poler osv. åååh längtar så jag blir tokig =)

igår va jag o mamma på kupolen o födelsedags shoppade till mig :) en skojig present tycker jag, bara vi två, lite egentid, shoppa lite o äta mat ihop.
vi hittade kläder till kommande bröllop bägge två o blev nöjda så de e ju bra! :P dessutom kan jag ha de kläderna mer under sommaren bla i Bulgarien, smart va :P

nehe idag va dagen lång... undras va man ska göra ikväll då,,, ringa frugan o se om hon e hemma kanske... =) annars har jag ju en gräsmatta som ser ut som en jungel o en bil som ser ut som en soptipp...

snart semester !!!


hej hopp!!



***** de gör inge kära fru, skiljer mig inte för de ;) *****


frisk och gammal ;)

japp nu är magsjukan ute ur huset. äntligen. de höll i sig från måndag till torsdag, vilket innebär hemma från måndag till fredag då de har 48 timmar´s reger på dagis pga smitta...
efter en låååååång sjuk vecka var det skönt o va pigg o kry till helgen.
Lördagen ägnades åt bakning. Bullar, Syltkakor, Sockerkaka... gott gott :P
Jag han även med att vara lite social med Pontus och Linnea. barnen lekte och snickrade mest hela dagen, de har gjort massor me grejjer till kojan, bla en fönsterbräda så har de fått ställa ut två små blommor de köpt, samt lite annat innefrån, så de har fikat där när det varit fika osv. Så kul att de använder kojan =))

På söndagen fick jag vakna till "Ja må du leva" sjungandes av tre underbara killar. Fick paket, bla lita fina saker som smågrabbarna snickrat ihop ute i verkstan o själva slagit in (goa små omtänksamma skruttar!!) oxå fick jag en ny mobil! weeee superduperhärligt :D
blev en del folk på fika under dagen, en lyckad trevlig födelsedag :)

Idag måndag and back @ work =)


snart semester dock :P

Fy För Faen...

trodde igår att japp,nu är sebbe bättre, imorrn blire daigs o jag kan jobba,,, MEN tji fick jag,,, sebbe va upp fyra ggr i natt och va JÄTTElös i magen, jag undrade hur man skulle göra. Han har ju varit pigg för övrigt och hans mage brukar kunna krångla utan att det för den delen är magsjuka...
han vaknade i morse o va jätteglad för han hade minsan inte kissat i sängen, han är ju sängvätare så annars brukar de bli blött en till två ggr/natt, men nu va de tortt ( inte undra på när han varit upp på toa 4 ggr ätnkte jag men sa att han varit sååå dukrig =)

jag kände mig lite svagt illamående i morse, men tänkte att äääh de ger sig,,, han ta en dusch sen va de bara o böja sig fram o prata med toan,,, faen va otäckt de e o spy....
 
skickade ett mess till rickard o talade om att jag skulle va hemma eftersom sebbe va sämre imagen igen o eftersom jag dessutom kräkts, fick till svar -då e vi två... han va på väg hem...

en timme senare får jag ett samtal av pontus, han hade fått åka hem inatt från jobbet, lika klen han,,, fan.

nå ja nu är kl efter 17. jag har legat däckad hela dagen. springer på toa då o då,. så trevligt att de kommer från alla jävla håll oxå, mer info än ni vill ha kanske hahaha men de E FAN SYND OM MIG idag =(

rickard mår bra igen iaf....



martin gjorde MÅL idag på fotbollen, helt underbart! de har spelat bra!
en förlust, två oavgjort och tre vinster bled de =))))) HEJA BRAGE!
han får för den delen va med roger som är frisk så kanske iaf två klarar sig från detta otäcka hemska =/


säger de en gång till innan jag måste blunda o mota bort illamåendet igen,,,,
FY FÖR FAEN!!!!!

this is the worst day ever....



Tisdag...

...och andra dagen hemma med sebbe. men idag har han mått bra och ätit bra, så imorgon är de helt legitimt o lämna på dagis igen. bra de så man kan åka o jobba, inge vidare o va hemma så här, jag råkar ju trivs me jobbet så =)

i alla fall haft lite besök idag, skönt de, inte för att jag är översocial o får panik av o vara ensam en dag ;) hehe först va pontus o maria här o sen nu på kvällen kom brorsan o nadia hit på fika =))

nu har martin avverkat 4 matcher på DC cup. en förlust, två oavgjorda och en vinst. såå duktiga killar! hejja Brage =)
o nu på kvällen va han o bästisen Isak på DC disco, men de ringde efter skjuts hem efter en timme, så kul va de tydligen... nå ja, spelandet gillar de ju iaf =))
synd bara jag inte får se en enda match i år =(((

neee nu snart dags o krypa ner framför tvn o varva ner så man kan sova sen,,, varit superrastlös sista kvällarna när jag lagt mig så varit ett h-vete o somna,,, hoppas de går bättre idag....




***** woho va skoj, vilken bra "plan"! hoppas de blir som vi vill! skulle verkligen va najs =) *****

Magsjuka...?

Inatt vaknade jag av ett sms, det var Roger... Sebbe hade kräkts två ggr. Han kräktes någon gång till under natten men då va de bara torra hulkningar...
kl 8 kom han hem till mig, då hade jag ringt in VAB till jobbet. han verkade ganska pigg först, så tänkte att de kanske är något han ätit, eller att de blev en lång dag me dåligt matintag igår,,,
men han har varit lös i magen idag o har inte ätit mer än 1 dl kräm och en glass... dessutom har han sovit middag i två timmar... så ne, frisk e han inte... får se om han får i sig nå mat nu på kvällen... o om magen håller fre på sig i natt, hoppas han är pigg imorrn, så jag kan jobba på onsdag,,, urk, gillar inte o va hemma så här...

martin har haft fotboll idag på DC cup. två matcher, förlorade den första o oavgjort den andra... han tycker de e jättekul! synd bara att jag missat matcherna idag o kommer missa de andra med,,, men det är som det är. nästa år kanske jag har semester så jag kan va med o kolla =)

ne nu är de matlagning som gäller här, sen om barnen går med på de ska jag ta en promenad innan älsklingen kommer hem, han slutar ju 19 idag så är en stund kvar....

hörs o störs :D



***** uscha låter inget vidare... håller tummarna *****



All alone...

...helt ensamma i världen kändes de som om vi var igår kväll.

jag slutade 15.30, utanför dörrarna stot älsklingen med bilen. Hoppade in så for vi till Rämshyttan. Väl framme böt vi om till badkläder och gick ner till båten. åkte en stund, njöt av solen, värmen och vindraget.
Åkte in i en "vik" kastade ankar och dök i. Var beredd på en oooh va kallt känsla. Men det var bara skönt, vattnet inte de minsta kallt utan snarare ljummet, simmare runt en stund och njöt av känslan...

efter en stund ropade älsklingen upp mig, han hade då dukat upp med mat, vi åt, pratade, fikade och sen la vi oss och solade en stund, bara låg tysta och mös, hade det underbart skönt.
Badade mer, drack kaffe och badade mer...
Vi var ute några timmar sen for vi hemåt. alldeles ensamma hela tiden, på hemväg mötte vi en liten eka med tre pers, de va allt.
det var Vi, Solen och Vattnet. Underbart. Romantiskt. Som medicin för själen.

Hemma va vi lite duktiga och klippte gräsmattan, sen tog vi en lugn skön promenad runt berget, kollade lite på andra hus, alltid skoj o få liet ideer till vad man kan göra med trädgård, altan mm...

sen åt vi lite kräm o mjölk i solen på altanen innan vi gick in o la oss...

ikväll blir de grilla med kompisar, NAJS =)


***** Jag tycker bra om mitt liv, men vissa dagar är bara så mycket mer. så underbara *****

***** så himla glad för din skull, du är så duktig!!! *****

Igår...

jobbade jag som vanligt mellan 8-16.30. varit en hel del på jobbet denna vecka = dagarna går fort =)

skulle varit till frugan på kaffe igår, men fick åka hem och ordna upp med martins fotbollskläder så han kan va med o träna denna vecka... sen slappade jag en stund innan älsklingen kom hem, vi hoppade in i bilen och for ner till forssa och käkade en stor flottig god pizza.
satt fint den, va typ evigheter sen jag käkade skräpmat så gjorde det med gott samvete haha

efter pizzan åkte vi hem och hämtade badkläder sen for vi till aspan me P o J. badade en stund och sen tog gubbarna en wiskey på balkongen i forssa. usch o blä, kommer aldrig förstå mig på att de dricker någe så otäckt! :P
en trevlig kväll blev de till slut även om den inte blev som jag hade tänkt.
får hoppas frugan är hemma ikväll istället så vi får umgås lite...!

sent blev de med så har sovit som en klubbad säl inatt, vaknade av kl i morse o va skapligt förvånad över att natten redan va slut, sen lyckades jag dessutom somna om och vaknade med ett ryck en kvart senare och trodde jag hade försovit mig flera timmar, men den kvarten va ju ingen fara så kom i tid iaf  =)
 
ne nu lä jag jobba på jag!

hejsan hoppsan

RSS 2.0