Det gör så j*vla ont...

Nu är beslutet taget, tid bokad... Det gör så ont så ont, tårarna rinner och hjärtat värker.
Men jag vet inners inne att det är det rätta...
Lilla gumman är gammal, 14 år snart. Så gott som döv, klarar inte längre av att hålla tätt och har en framtass som hon får hälta i till och från, från den ena dagen till den andra...
Ändå känns det så tungt, hon har så mycket glädje i livet, hon ger så mycket glädje med sina glädjeskutt och sin lätt förvirrade uppsyn när hon nästan tappat bort en i skogen. Hennes glädje när hon skuttar fram i sin egen värld där ute i skogen, ja den kommer jag minnas för alltid.

Goaste lilla Elsa... du kommer bli så oerhört saknad. Av oss människor runt i kring dig, Mig, barnen, Erika, Linnea och Daniel och självklart av din riktiga Husse... Barnen stackarna kommer gråta något fruktansvärt när jag berättar för dem att det är dags för dig att somna, som de blivit fästa vid dig... men även Decibel kommer nog sakna dig, ni har ju funnit varandra så fint. Hon kommer nog sakna att få ta dig på promenader med ditt koppel i sin mun.

Sista veckan nu kommer jag vara dryg mot dig o krama dig mest hela tiden.

Tycker om dig så himla mycket lilla knasvovve.


nu e man över strecket...!

ja det där berömda 30 strecket alltså! vaknade i morse, 30 år gammal... känns... precis som igår :) fast visst låter de lite äldre minsann när man ska sätta en 3a före istället för en 2a på åldern, men faktum är, det rör mig inte spec mycket i ryggen :)

trivs man med livet så är ålder bara en siffra... :)

presenter då, ja de har vi fårr både jag o rickard, tillsammans mest då vi ju hade gemensam 30+30=60 årsfest för några veckor sedan. en hellyckad fest med massa trevligt folk hade vi. Så hade vi världens bästa band på plats på altanen med :) älskar verkligen när Kjell, Lars o Olle spelar o sjunger beatles låtar, irländskt och annat smått o gått. Bäst av allt är Kjells egna låtar, spec då "have you ever seen that girl..." LOVE IT! 

Vi ska väl bla boka in en tur i forsen i björbo för forsränning, jag o rickard. Som ska avslutas med middag i paradiset i stugan i Dala Floda. underbart skojigt och spännande och härligt! *pirr i magen*
Vi ska handla på IKEA med, present kort där, de va en bra ide :P kommer lätt gå åt!
mer då, ja rickard ska flyga flygplan på lördag (fick han av mig o barnen) och jag ska fota massor!!
fick nämligen en kamera av rcikard och barnen i present, en RIKTIG kamera, och oj va fina kort de verkar bli med den, ska bli jätteskoj o leka vidare! :)

slänger väl in bilder sen när jag hunnit fota lite, har några kort tagna med den på www.maostlund.blogg.se/decibel för jag fick kameran lite i förskott i fredags för vi skulle till leksand sommarland på lröadagen och de tyckte de kunde va kul o ha en riktig kamera med sig =)

Annars händer inte så mycket, barnen spelar massa fotboll denna vecka på Dalecarlia Cup. Skojsigt värre, synd man jobbar o inte kan se alla matcher, men nästa år tänker jag faktiskt se ALLA! :)

ne nu ska jag jobba vidare några timmar samt käka lite tårta här på jobbet, sen hem o äta vidare när familjen kommer på fika :P

hej hopp!

RSS 2.0