inte ofta...

...jag bloggar. Finns egentligen HUR mycket som helst o skriva men det mesta är inget jag vill skriva om även om det skulle vara skönt att låta allt komma ur mig i skrift... =)

I alla fall så inleddes en väntan o lite förhoppningar i onsdags, efter en ganska kämpig tid, nu får vi se vad framtiden vill!!

Hemma i huset har vi utökat med 20 kvadratmeter, ett stort fint sovrum till blev det. En kille som heter henrik har byggt ut åt oss, han var superduktig, nogrann och trevlig! han har gjort massa små extrasaker som vi inte kunnat krävt vilket såklart höjer upp betyget! han har varit effektiv och jobbat många långa dagar... resultatet blev kanon!! när Henrik var klar med det som vi anlitat honom för, så tog Rickard vid, spacklat väggar och golv, byggt in en innervägg, lagt golv, tapetserat och i helgen så skruvade vi ihop vår nya säng och vi har även börjat skruva upp nya hyllsystemet till vår "walk in closet"

Nu har vi sovit i nya sängen i nya rummet två nätter och det är så snyggt!! blev supernöjd med både vår planlösning (som vi själva ritat) med burspråk och även med vårt tapetval :)
ah blev galet bra!!

Nu väntar bara städning för OJOJOJ vad det ser ut hemma, kartonger från allt nytt, säcakr med diverse tapetrester osv... slipdamm känns det som om vi har i hela huset... mja jag vet då vad jag ska göra nu när det blir långledigt!! HEEELA huset ska storstädas från tak till golv, ska även ta fönster osv... *längtar* ska bli skönt att få rent o fint hemma igen, ska även göra i ordning vårt gamla sovrum till gäst/lekrum =) skoj skoj!

Jobet flyter på, livet flyter på.
Barnen växer så det verkligen knakar, har sååå svårt att förstå att de blir så stora.
Martin blir ju 11 i år och Sebbe fyllde nyss 8...
Martin ränner på disco så fort han kan, han verkligen älskar det. Söta lillkillen, tvspel ligger högt i topp likaså datorn, fotbollen håller han i och givetvis snickringen hemma i garaget, sparkcykel är ett annat intresse, hn åker i ramp o hoppar o håller på så mammahjärtat gör ont av oro emellanåt!! =)

Sebben fick en pilbåge när han fyllde, han är så nöjd med den, bägge två är de ute och skjuter i prick med den, kul att vi lyckades köpa något han verkligen älskar :) han spelar fotboll han med, o gillar nog snickringen mer än vad Martin gör just nu, så han fick ett par snickarbyxor i present med, poppis de med!
de blir sååå stora så närheten försvinner mer o mer, vemodigt värre! kramar får man inte så många nu för tiden inte, men än så länge får jag då säga godnatt ordentligt iaf! =)

ne nu har jag ventilerat lite iaf...  Håll en tumme o tå för mig är ni snälla ;)

hej hopp!




RSS 2.0