sista april...

...är det idag =) jobbar nu men slutar om tio min, har varit en givande dag. först utvecklingssamtal me chefen o sen har jag hjälpt kunder med lite allt möjligt inom både banken o försäkringar, mest bank idag =)

ska åka hem o hämta mina små o sen ska vi grilla med linnéa & familj samt fru med barn...! ska bli skoj o gott :p
antar de blir brasa med någonstans o sen kanske chaufför åt lillesyster som ska ut på rajtan tajtan ;)

jaha ne plocka ihop nu o SLUTA för helgen... LÅNGLEDIG, gissa om trädgården ligger risigt till ;)


hej hopp i blåbärsskogen


dagen som varit...

har varit stresig! shit va mycket de va på jobbet idag! helt otroligt, andas vore ju bra om man hann mellan samtalen o kundbesöken iaf! nå ja de har varit en rolig dag iaf, mycket har jag fått gjort o många trevliga kunder har jag pratat med =)

efter jobbet hämtade jag johanna och barnen så åkte vi till stallet. barnen fick rida på Viggo och Pluto. gick så fint så =) skönt o få komma ut och mysa lite innan matlagning, disk o sen är de iofs mer slappa, i soffan, som de brukar bli på kvällarna =)

här har ni en fin bild på de duktiga ryttarna!


galen!!!

blir jag på mina myggbett! stora röda svullna. o de kliar så jag inte vet vart jag ska ta vägen, snart tar jag saxen bredvid mig o klipper bort dem!

ghaaa!

Mina härliga barn ute i våren


ballongflyg!!!

woho! vi ska ut och flyga ballong jag o rickard! hur superspännande e inte de då :P rickard fyllde ju år i går, o hans familj la ihop våra födelsedagar så fick vi ett presentkort på ballongflyg ihop! sååå skoj!! jag har några saker som liksom bara ska göra innan jag är gammal (äldre?!) och ballongflyg är en av dessa så kan ju knappast bli bättre =)

helgen i övrigt har varit bra. gissa om de e skönt o ha fått bort tallarna! tomten blev o se skapligt mycket större ut...!!
men är ju bambamycket jobb kvar,,, typ gräva upp o platta till samt lägga på jord o sen så gräs... men BRA kommer de bli. är så gald i mitt hus, min familj o mitt liv. så där fånigt lycklig ni vet ;)

jobbade en sväng i lördags mellan 10-17, är helt oki o jobba på mässa, de e rätt skoj o träffa massa folk o så. sen va de lite för bra väder så nog hade man hellre varit ute i solen kanske men va ju ledig i fredags o söndags så har ju sett den lite iaf =)

ne jobba på nu, sen lunch!
*hungrig*

hejsan hoppsan lillebror =)

=)

snart dags för jobb, va på mässa o prata om barnförsäkringar, ska bli rätt skoj, även om de känns lite kymigt när de är sånt här väder o älsklingen är ledig... =)

äntligen sovmorgon imorrn! så tänkte vi bägge igår när vi la oss... o när vaknar vi? strax efter 7! halv åtta konstanterade vi att de inte va nån ide o försöka somna om... skönt o slippa stressa på morron när man ska iväg iofs =)

ne kamma håret o hoppa i skjorta o sleep over så man kan fara sen då...., ha en toppendag =)



*** känns så skönt !!! =) ***


nu e dem väck!

nu är tallarna väck på baksidan! OJ va stor tomt vi fick! kommer bli så BRA när vi sen fått gräsmatta där, inga probs för barnen o spela boll o sånt sen inte =)))

vi fick superhjälp av svärföräldrarna o malin o mika, så vi har faktiskt fått undan ALLT idag, all ved ä rivägkörd till barkargärdet och allt ris liggr på högar så kommer de kranbil någon dag i veckan o hämtar skiten.
sen kom syster hit på kvällen o hjälpte till hon med så kan inte annat än TACKA JÄTTEMYCKET FÖR HJÄLPEN!!!!

ne orkar inte skriva mer, ska lägga mig i soffan o halvdö, nån har ju tagit på sig o jobba imorrn på mässa så ska va i falun kvart i tio,,, kommer sova sååå skönt i natt :P

imorrngrillfest oxå! najs :)

gnatt gnatt

men!

men gissa om jag vll ut! sitta här o glo på dataskärmen när det ser så skönt ut när man tittar ut genom fönstret! nog för att jag trivs på jobbet och tycker de e kul (för de mesta) men när solen skiner så längtar man ut.....!

nå ja, en timme kvar sen slutar jag o får åka hem till mitt hus o mitt land haha skall gräva ner lite plantor idag =) de lä ju inte börja växa o bli fina om de aldrig får komma på plats haha

sen har jag ju lite bakning som väntar! idag blir de baka bullar eftersom jag gjorde kakor igår, sen om jag hinner så ska jag försöka slänga ihop nå mer oxå,,, visar sig! i första hand ska jag iaf va ute :P

o imorrn e jag LEDIG! meeen ska va hemma o hjälpa till när tallarna ska ner, så blir nog rätt mycket jobba ändå... o sen ska jag ju dessutom jobba på lördan på mässa,,, så blir ingen lång helg direkt,,, :D

over and out! =)

trötter...

en lååång dag har de vart.
först jobb, sen hem o byta om, så åka o rida o pyssla, kom hem 20.10 tio min senare än jag sagt till världens bästa älskling som hade maten färdig på bordet. är han bäst, eller är han bäst kan man fråga sig =))
efter maten skulle jag ta en snabbdusch men är jeflit dålig på de, blir typ jämt långdusch hehe :P
men har iaf kommit ut ur den o lyckats slänga ihop ett gäng syltkakor och snickerskakor. antar man lä ha nååååge hemma o bju på när de kommer folk o grattar karln på lörda/sönda =)

nehe, köket ser ut som faen o jag likaså, ren va jag INNAN jag bakade, men lyckades tappa burken me vanillinsocker så de skvätte typ överallt, inklusive på mina kläder o halva ansiktet... va fin du e !va kommentaren från den nyfikna som kikade ut från vardagsrummet när jag grymtade ett visst fint ord som börjar på FIT och slutar på TA....!

nå ja en komplimang är alltid en komplimang.

dags o gosa ner sig i soffan. sen sova.

gnatt gnatt

gosch!!

HUNGRIG! Sitter på jobbet, öö ja de gör jag väl typ varje vardag den här tiden iofs...! :P
vi har haft utbildning mellan 8-11 nästan,. o vi brukar ha fika kvart i tio så magen är liksom lite van o få något gott nertryckt den tiden. så nu är den lessen o saknar mackan/frukten... nå ja, snart lunch... undras va man ska hitta på o äta idag da, nån va ju duktig o glömde matlåda, kanske ska åka hem o dejta med charmtrollet, om jag kommer ifrån i tid, annars blire väl till o köpa någe färdigt =)

igår hade jag jättemycket planer på vad jag skulle göra på kvällen men de slutade med en snabbspurt på en butik på kupolen, en långpromenad på fraggelberget o sen storhandling o inköp av lite blommor o en buske till landet på framsidan (som för övrigt aldrig verkar bli klart)

nu ska jag jobba vidare flera flera timmar sen ska jag till stallet *ler* ut en sväng på Viggo! är såååå kul o ha hittat ett stall o vara i, trivs bra med både hästar o folk o de e ju ännu bättre =) o barnen är sååå glada dem med för att de får rida ibland, även om jag haft så mycket nu sista två veckorna så de inte fått följa med något =/ *skäms på mig*

efter stallet ska jag hem o baka bullar o kanske plantera blommor om jag hinner med de =)
ska väl även baka syltkakor o snickerskakor o kanske nån rulltårta eller sockerkaka innan helgen för de kommer väl hem lite folk när älskligen fyller på söndag... hehe så sen har jag 3 månader på mig o mobba honom för att han e gammal innan jag "kommer ikapp"

neee kunder nu!

Hej hopp

gomorron!

tillbaka på jobbet, idag va jag här halv 8. rätt skönt så man hinner med att ta en kaffe o sortera undan lite papper innan kunderna börjar ringa o komma in =)

Igår slutade jag redan h´kring halv fyra, åkte hem o slänge på massa gamla bräder o skräp på ett släp, sen kom goaste Pontus upp och höll mig sällskap medan jag grävde om i landet på framsidan. blir nog riktigt fint där sedan bara de kommer dit lite blommor o sen gräs framför =)
Pontus den "slöhögen" stod o njöt av värmen i solen medan jag fick stå i kalla skuggan o gräva, men men, är ju trevlig me sällskap även om man får göra jobbet själv =)

ganska precis när jag va klar med landet kom Älsklingen hem, så då for vi till tippen för o släga av allt bråte. Där va de kö, fick stå o vänta typ 15 min innan vi kunde komma in o börja tömma släpet, så tji fick vi som trott vi skulle hinna med två vändor dit mellan 18-19... (rätt skönt dock o slippa åka två vändor hehe)

när vi åkte tillbaka så tyckte vi att vi varit så duktiga så vi förtjänade varsin pizza. Blev Königsee så klart!! de har klart goaste pizzan i stan! o blev jättebra i nya lokalerna med tycker jag (smygreklam!!!) nå ja jag är stammis där så lite reklam kan jag bjuda på...! (o nee de e inte därför jag blitt tjock! de e enbart Rickards fel, trivs mycket bättre med att sitta hemma kramas än va på gymet o de e därför "smbokilona" smygit sig på, stammis på Königsee har jag varit sen jag va 14) '

efter pizza blev de hem o ta en varm go dusch, sen kröp vi ner i sängen o kollade tv där.... Citakuten stod på schemat! sen så slocknade lilla emma skönt =)

neee dags o ta tag i dagens skörs av kunder, men är rätt lugnt än så länge. Kanske folk har roligare saker för sig än att fixa med bank o försäkringsfrågor?!


(mer smygreklam, pennan)

trött efter aktiv helg :)

tänkt att de där med att vila upp sig på helgerna, de försvann samtidigt som man skaffade hus. till viss del redan när barnen kom för snart 9(!!!) år sen men sen när man skaffade hus så försvann all vila helt tror jag!

men jag klagar inte, de e rätt skoj o pyssla o grejja hemma där.
just nu är det utvändigt vi håller på, verkstan o garage börjar ta form, trädgård likaså. har slitit ner hyllor, städat, spacklat oxå har vi målat i helgen, så va de ju marknad som barnen så klart måste få gå på, så har vi hunnit med o fika lite me mamma o systrar. umgåtts me frugan samt låtit martin tränat fotboll =) som sagt, en aktiv helg :)

kanske bra med måndag så man får vila upp sig på jobbet ;) mm visst, har varit full rulle här med, från start kvart i åtta till nu, rullar på nu med, dessa rader har tagit mig 20 min o få till haha full rulle på telefon samt på kundbesök.
tecknat X antal försäkringar i tel, svarat på lite frågor samt hunnit med två kundbesök på banksidan :) rätt skoj med två yrken tycker jag, de blir ju inte direkt långtråkigt =P

ska försöka smita tidigare o flexa ut redan hav fyra idag, vi ska köra iväg MASSA skräp på tippen så vi kan få rent i garaget snart. så jag åker hem o slänger på allt skräp som går på ett släp, sen åker vi till tippen så snart rickard slutat vid 18. kvällen i övrigt ska jag nog ägna åt att gräva i landet på framsidan så vi kan plantera blommor o gräs snart, får väl lägga ut lite "före o efter" kort på rabatten sen hehe =)

nee vet ni va. nu har jag lunch om 9 min :P gött gött, magen typ vrålar =)

*ler* fredag :P

man är kass på att ta sig för saker, hade helt glömt bort att jag startat denna blogg, så nu tänkte jag att jag skulle blogga lite o sen kanske tala om för nån att jag har en sån här sida, lite halvtrist om INGEN läser de man skriver *skrattar*

de som gjorde att jag kom på att ju faktiskt har en blogg (om en väldigt torftig) var att jag satt o skrev på facebook om hur skönt de e med helg o om vad jag ska göra.. kände att de blev lite långt som "vad tänker du på" rad......

har typ hur mycket som helst jag vill hinna med på hemmaplan. Vi håller på att göra i ordning i garaget nu.
Vi (jag säger vi även om det väl mest är rickard ;) ) har byggt en vägg som delat av förrådet i två delar, samt gjort en ny dörr mellan den ena delen o garaget så VIPS har vi garage, verkstadsdel samt förråd! blev hur bra som helst!! så nu är det de roliga jobbet med att sortera vad som skall på vinden, vara kvar nere i förrådet och slängas som gäller... o när vi fått ordning på de skall de målas i garage o verkstad =) blir sååååå himla fint o bra där ute nu!! *supernöjd*
 
men givetvis har man mer man vill få gjort, jag har börjat ryckt upp de förbannade blåbärsriset igen, röck ju en bra bit förra året och där håller de sig borta, lä ha bort resten med så vi kan så gräs sen... tallarna ryker oxå, fredag nästa vecka ska dem väck! sen kommer vi ha sol på altanen även på em =) blir najs!

ja just, sen e de marknad oxå, vilket barnen vet om så det är bara o pallra sig ner o åka karuseller på söndag. rickard är ledig då så vi tar söndag så han kan följa med till hans "STORA GLÄDJE" hehe :P


övrigt då.. tja för de mesta är de bra tycker jag, svackor har vi väl alla men jag trivs med livet. gillar verkligen att bo i hus, snacka om skillnad mot lägenhet..:! trivs med jobbet och som vanligt trivs jag så klart med kompisar med, även om de blir lite halvdåligt me att umgås nu när vi håller på med huset hela tiden... eller va säger du frugan, är ju inte direkt varje dag längre meeen skoj är de iaf när vi ses. fan va vi vart upptagna sen vi skaffade gubbar o hus o när vissa av oss skaffade barn (inte någe avis alls) han är såå helgo din lillkille! är bara så där lagom mycket man blir o längta efter en egen hehe ;)

o snart e de sommar oxå. vi har bokat resa till bulgarien för mig o rickard o barnen, hehe gissa om barnen längtar? stort flyglplan, varmt, bada i hav mm... ojoj spännande =)

nehe ska man jobba vidare tro =)     (snart fika oxå, får man inte missa hehe)

RSS 2.0