kl 12

och här har jag redan hunnit fått

Huset rent, gräsmattan klippt och hunden borstad o kloklippt :) *skönt*

Hälsat på en supersöt liten russelvalp utanför gården *vill ha en valp*

Se Decibel sköta sig klockrent, gick inte ut från gården innan jag sa varsegod, hälsade fint lekte lite och när jag sa nu räcker de, nu går vi tillbaka till oss, ja då hängde hon med utan att ens försöka annat :) *stolt*




Nu är de snart lunchdags me gubben, ska laga kyckling *gott*



Sovmorgon och vaknar upp till en solig dag utan måsten

Underbart, vaknar pigg o utvilad, hissar upp rullgardinerna i sovrummet, strålande sol!!! bara jag och decibel hemma, lutar åt först lite småplock inne, sen en låååång skogspromenad, kanske plocka lite svamp om vi springer på någon :)

var ut en långtur igår jag rickard och decibel, blen över timmen i skogen, och blev lite svamp, han plockade gulingar till sig själv (jag äter inte svamp) och jag plockade trattisar till pappa :)
Sen hade vi en skön kväll i soffan med en go köttbit o massa godis...! Rex kom o knackade på en sväng, eller ja han knackade väl inte de gjorde såklart matte Tiina :) Decibel blev superlycklig såklart när grannsnyggingen kommer över så där o vill leka =)

nå väl åter till idag.... inga stora planer, småplock som sagt, kanske lite rör i tvättstugan, kanske klippa gräset ute... o inga mer måste än så, hur himla skönt är inte de då =)

nehe ska lämna datorn, slå på musiken och njuta av livet!

!

Ha en toppendag där ute!


Bästa sällskapet!

Vaknade hyffsat pigg i morse, o Decibel, ja hon var inte hyffsat pigg utan superpigg som vanligt på morgonen. Tänk den som hade hennes morgonhumör och pigghet ;)

Vi tog en sväng i skogen, undebart vackert ute i höstsolen. Sval o skön luft. När vi kom hem efter ruscherna över stock o sten o genom snår (ja jag ruschade inte utan knatade lugnt o fint på stigen) så var det dusch o kläder som gällde för mig... fredag är ju jobbdag.
Men imorrn.... DÅ ska vi ta en lång skön skogstur jag o mitt lilla ♥

När vi kommit hem och jag tog fram frukost så hade vi världens bästa sällskap, mina goungar =)
De är hos Roger denna vecka men då de har börjat tröttna på fritids så lämnade han dem hemma
istället för på fritids i morse,
han börjar 7 så är ju ganska tidigt, barnen börjar ju inte förens 8
 så de mellanlandade hemma och åt frukost med mig. :)

Underbart att få frukostsällskap av absolut bästa sällskapet istället för att äta själv ♥KÄRLEK♥







Höstfint :)

Igår efter jobbet var det perfetk väder, perfekt för städning!

Röjde upp en hel del och städade så det luktade gott i hela huset, sen böt jag gardiner i köket. Köpte nya på hemvägen som är i en roströd färg med höstlöv i :) så la vi in nya mattan i köket :)
blev såååå fint o hembonat med det röda och mattan med färger, lite tända ljus på kvällen så var hösten ett faktum *MYYYYS*

Ikväll ska tvättstugan få sig en röjning och även blivande bebisrummet tänkte jag... Skönt o ha ordning o reda hemma :)





Imorse när jag gick ut så kom tankarna till mig igen, tankarna på de som inte längre finns med oss...

Farmor & Farfar som vilar så fint tillsammans

Svärmor... Vi saknar dig enormt och saknaden gör sig än mer påmind när dagen närmar sig då du ska bli farmor. Det gör ont att du inte får vara med, att vår lilla inte får träffa dig...

Elsa... Fortfarande saknar vi dig, barnen pratar om dig... Vila i Frid lilla Elsa...



Deprimerad och ändå glad?!

Man bli ju deprimerad när man ser solen lysa, känner luften är frisk o skön och ser hur vackert det är ute, när man VET att man INTE kommer få ta en riktigt härlig lång tur i skogen med sin älskade hund... =/
Saknar de där riktigt härliga promenaderna på någon timme, måtte måtte måtte sjukgymnasten jag träffade i morse ha rätt, att med lite stabilitetsträning och en sko som bygger upp kring fötterna (lutar tydligen innåt på bägge fötterna) så kommer problemet med knät att försvinna... Har han rätt så kommer jag snart kunna vara som vanligt igen *'hurra hurra*

Samtidigt blir jag så glad över de jag har i mitt liv, vänner som bryr sig, familj som bryr sig, en Roger som bryr sig och ställer upp med skjuts till barnen när jag har ont och framför allt en sambo som bryr sig och som tar största ansvaret med matlagning osv, som hjälper till att avlasta med promenader så jag slipper dåligt samvete för Decibel och så Decibel slipper bli lidande för att jag är det :)

Så ja, en blandning av depp och lycka ;)



Idag fredag vilket innebär en lugn helg framför oss :)
mm typ lugn, ikväll besök av en syster med familj, imorrn fotbollscup i falun för Sebbe halva dagen, sen middag mamma me hela syskonskaran, söndag IKEA och sen fika hos mamma för Johanna fyller år på kvällen... sen VIPS så är det måndag igen !!



ne nu slut på lunch, jobba på =)

växer...!

Magen växer och frodas, bebis sprattlar om där inne då och då :) man stannar till lite lätt leende när man känner det! på Söndag blir det kanske IKEA, börja köpa hem lite smått o gott så det finns hemma när liten kommer!

Systerdotter Annya som passerat 2 månader är så himla go och väcker verkligen längtan efter liten ännu mer, och snart få vi tillökning igen genom min andra syster som föder om ca 3 veckor =)
sedan kommer vår lilla, kommer bli 3 små bebbar inom ett års tid i familjen = jätteskoj!! =)

I övrigt så snurrar livet på i samma spiral som vanligt ungefär. Jobb, vara chaufför till barnens alla träningar, vardagsbestyr hemma och såklart mysa med bästa familjen och djuren!

Det enda molnet på himlen just nu är mitt knä. Igår kom smärtan tillbaka efter att ha hållt sig borta hela 3 veckor... är nu 4-5 ggn bara nu i sommar som knät svullnar upp och gör ont... Idag ser det ut som en ballong typ, känns som om de sitter små vassa spetsar i knät som rör sig var gång jag rör knät och värken sitter i även när benet är still. Gör ont när jag ligger, sitter och går så känns ju lite så där... =/

har röntgat och träffat två läkare i sthlm, men de hittar inget fel, de tycker jag ska äta smärtstillande och antiinflammatoriskt, vilket jag ju inte får nu med bebis i magen... =/
ska dock träffa en sjukgymnast i morgon så hoppas han har något vettigt att komma med....
Orkar inte ha de så här länge till,,, urk.. =(

alien ;)

Jag har en liten alien i magen, en liten krabat som ska komma ut som en liten bebis i början av februari. Idag har vi varit på ultraljud och äntligen, äntligen kan jag slappna av lite. Känna att liten verkligen är där inne, och att allt såg bra ut, hjärtat slår som det ska, bebisen rör sig och har vuxit som den ska. Äntligen kan jag verkligen slappna av och börja känna lyckan över att snart få nr 3 =)

Har inte varit så här orolig i graviditerna när jag väntade vare sig Martin eller Sebastian. Men antar oron har blivit större denna gång eftersom vi blev gravida för ett år sedan och fick utomkveds, det var en hemsk pers att förs få akuta magsmärtor som gjorde mig svimfärdig, att sedan komma till akuten och bli kollad, få se hjärtat slå på bebisen i magen, få berättat för sig att allt var bra, få åka hem och för att några dagar senare åka in igen. Den gången var det en (uppenbarligen) mer rutinerad barnmorska som kollade upp mig, hon såg att jo, hjärtat slog på fostret men den satt fel. Så fostret låg inte i livmodern utan satt i en äggledare. Jag blev akut opererad och fostret fick aborteras... det var en fruktansvärd smärta först fysikst men sedan ännu värre psykiskt, för både mig och Rickard... efter det så var bägge mina äggledare förstörda så barn på naturlig väg var att glömma...

Så liten i magen nu är ett litet provrösbarn, en IVFare =) många sprutor och provtagningar, hormonbehandling och sedan oron efter att det lilla lilla befruktade ägget (ägg från mig förstås som befruktats av rickard) sattes in i livmodern. Det fäste dock på rätt ställe den gången och resultatet fick vi se idag på ultraljudet, en levande liten bebis :) ca 11-12 cm "stor" är h*n :)

Så nu ska jag slappna av och längta efter februari :)


RSS 2.0