Mamma

Igår ropade martin på mig medan han satte på sig skorna och skulle gå ut,
-Mamma!!
-ja vad är det?
-jag tycker om dig!
sen sprang han ut och lekte...
så bara så där i förbifarten slängde han ur sig dessa underbara ord som får hjärtat att smälta! dem är sååå härliga barnen.

denna dag började underbart, barnen vaknade och gick upp själva o lekte, vi låg o mös i sängen o sen gick rickard upp för att börja med frukosten medan jag låg kvar och drog mig (ja, jag är bortskämd som faen vad gäller helgmorgnarna o frukost) efter en stund kom barnen in med en bukett fina liljor och två trisslotter
- grattis på mors dag!
underbara söner! (och en underbar sambo)         =))

i helgen har vi byggt o målat koja, blev jättefint och skapligt dold när den blev grönmålad där bland granarna på baksidan, jättefin koja för barnen o ha sin hemliga klubb i.... klubb K ska den heta hehe
K som i kaxig... =)

vi har även hunnit med rämshyttan en sväng och grattat svärmor på mors dag och så la vi i båten och barnen badade. sen har vi hunnit med o hälsa på mamma o kjell med, o lämnat blomma även där =)
har även hunnit med o njuta av solen i massor, vilket härligt väder!!!!

nu är jag totalt slut i kroppen o knoppen så bara läggdags kvar.'


gnatt gnatt

trädkoja =)

Idag är Rickard ledig, hur skönt låter de då när man sitter inne på kontoret och tittar ut på SOLEN som behagas lysa för fullt... självklart unnar jag honom o barnen fint väder när de nu får va lediga, eller sebbe är ledig, martin är så klart i skolan men slutar ju halv två... men jag är AVUNDSJUK en sån där mänsklig åkomma... =)

De ska börja bygga koja hemma där mellan tre granar, blir väl en bit upp så de får klättra in sen, tanken är en riktig trädkoja som r'ä ordentligt byggd, typ en trekantig lekstuga uppe i träden, gissa om barnen gillade den idén? :P

igår kväll blev de en del gitarrspelande, nya GT, Metallica. jag o brorsan o martin spelade o JA de e bra musik på de spelet =)) skoj skoj!

idag fredag o i helgen blir de fint väder sägs de, HOPPAS! martin har fotbollsmatch, pappa o syster kanske kommer o hälsar på, de e morsdag och kanske en båt som ska i plurret. Två barn som med all säkerhet vill snickra. kommer bli en fullspäckad helg, som vanlgit =)) NAJS!

ha en toppenhelg på er!

*** tänk att du alltid kan få mig glad ***

*** spännande ***

tomt...

...på magen... har ju tänkt ett bra tag att de e dax o ta ur piercingen, börjar ju bli både gammal o feeeet =) meen nu e den borta iaf, tomt som sagt. =/

tänk att en del människor, de e bara för MYCKET. ibland vill man bara explodera o fråga rakt ut - e du dum i skallen på riktigt eller mår du bara så jävla dåligt i ditt eget liv så du måste försöka få andra o må lika dåligt med? nå jag är itne bäst på allting, men vet du, det är inte du heller :) tjoho :P

en spännande period inleds nu... :) 0 snart e de sommar o sol o semester =)


hej hopp o blåbärsriset =)



*TJOFF*

onsdag o halva veckan har gått, ikväll fotbollsträning o sen sooova, är trötter idag känner jag...

Hej hopp!


Ja må du leva...

...ja må du leva! dagen inleddes med sång för Sebastian som blir stora killen idag. Sjunga o öppna paket. Favoriten blev helt klart den stora "monster trucken" han fick. En radiostyrd me snygga fälgar o huuuuur Cool som helst ;)
sen körde ungarna bil ute o inne resten av morgonen innan de blev dags för skola, dagis och jobb.

Ikväll mer kalas, med bla glasstårta som Sebbe gjorde igår och säkerligen fler paket :)

Sjukt hur fort tiden går, min YNGSTA är plötsligt 6 år...!




hålla hemligheter? vadå jag?? :S är nog de jag är sämst på hahahaha eller hemligheter, beror väl på va de e liksom, vara tyst om viktiga saker, de e inga problem, men va tyst om roligheter inför kompisar eller de man tycker om... njae...! =)))

*skrattar*

...kan du komma om en timme?
- öum njae, de hinner jag nog inte!
- kl 14 då?
- hmm njae alltså har du en tid någon annan dag?

alltså, de har ju till o med mer bråttom än jag =))


Idag kommer mina småskruttar hem! sååå härligt! jag o sebbe ska baka, han fyller ju 6(!) år imorgon, KALAS! martin ska på fotboll på vallen me roger.
känns som vanligt skönt o få hem killarna, även om jag denna vecka de varit borta ändå fått ha dem lite, det är skönt för då blir veckan inte lika lång... vi va till äventyrsbadet i örebro i fredags. lekte o busade och övade lite simning, är ju kanoners om grababrna kan simma när vi ska till bulgarien sen, o lika så de kan leka lite mer i vattnet när man är o badar. martin kan iofs simma åtminstone ca 25 meter, men han behöver öva på tekniken... han har en förmåga o spänna sig mer o mer för varje simtag så till slut sjunker han för att han är så spänd, så vi övar på att simma så sakta o lugnt som möjligt o övar på att flyta så han ska kunna slappna av mer i vattnet o han gör framsteg så de e bra, sebbe kan simma iaf någon liten meter me halva huvudet under vatten hehe men framåt tar han sig minsann =))

ha de bra o simma lugnt =))



En flaska rött...

... lite gott lammkött, grönsaker o potatis på grillen. kvällen igår va så skön, vi delade en flaska vin till maten på altanen, satt o småpratade om allt o inget. trivdes. sedan kom linnea och daniel hit och det pratades och skrattades, drack lite martini och umgicks, en trevlig kväll helt enkelt!

en bra helg helt o hållet har de varit =)


är så glad...! känns så bra...! trivs så mycket..!

pöss :P


GLASS :P

Igår åt jag årets första "uteglass" blev en bägare med Nougat och jordgubb *mums*
satt o messade lite me Pontus o de visade att han skulle käka glass me Larsson o Crox, såååå jag frågade om de inte ville ha mer sällskap =) gott va de me glass kan jag lova, nu e de SOMMAR :P

sen va jag till syster yster en sväng o drack en kopp kaffe o gossade me lilltjejen =)
sen blev de go mat och bio me älsklingen. bra film fresten, klart sevärd =))
sent blev de, kl va väl över ett innan jag somnade så idag e man lite trött, men tog lite sovmorgon. vilket för mig innebär att jag sov till 7, tänkte att jag i sämsta fall kan felxa en liten stund på morron men jag va här 10 i åtta ändå. o då hade jag dessutom tankat bilen oxå haha

lööööv is in the tree and the tree is in my life ;)

***** hoppas du känner dig bättre idag så den där dumma förkylningen är borta snart!! *****



tVå ÅrsDAg...

HaR vI iDaG!!! TidEn gÅr fORt nÄr mAn HAr rOLiGt! sÅ saNt soM dET äR sAgT =) 
 
regn regn regn ute... men här försöker vi tänka positivt! behöver inte vattna gräset idag! inte blommorna  heller för den delen, o vattna lä vi väl då göra X antal ggr under sommaren...!
men ska bli så skönt med en riktig gräsmatta o lite blommor o fint istället för skog =)

igår va vi till polisen, jag o Roger o barnen. Fixade pass till kidsen, Martin fick skriva sin "namnteckning" så himla gulligt!
o gissa om sebbe tyckte de va småspännande o åka til polisstationen =)
lite knöligt de där att man måste va bägge vårdnadshavarna så fort det gäller något med barnen, men självklart e de ju rätt =)

sen va jag ut o åkte lite med Erika oxå o han även med en tur till frugan. söp i oss lite kaffe o snackade skit om "gubbarna" våra hahahahha 
för de enda man får snacka skit om är ju sina respektive! vilket innebär sin fru o gubbe då ;) *skrattar*
alltid skönt o ha sin fru o prata med! tips o råd o förståelse, va vore livet utan dig! =)

ikväll BIO! ska se "änglar och demoner" har läst Dan Browns fyra böcker och såg ju "Da Vinci koden" så självklart lä vi se även denna :)

adios!


Besiktad...!

ja inte jag inte... vetefaen om jag hade gått genom en besiktning. hade nog fått bättra på både kondition o minska vikt mm mm om någon kom o besiktade mig... =) men lika glad för de e jag trallalalala haha eller någe..!

MEN bilen min, klarade besiktningen idag, vilket innebär att vi kan åka gröna bucklan ett år till. så nu kanske jag ska engagera mig i min lilla polo när jag kommer hem, nu när jag vet att den blir kvar kan de ju va skoj o koppla i högtalarna bak igen o kanske ägna sig åt att städa den innuti, samt tvätta den... så vi kan göra den så fin de går iaf, trots minnesbucklorna efter min första (och förhoppningsvis, sista!) dikeskörning...

Igår va vi på cirkus, jag o Rickard o grabbarna... fick 3 fribiljetter av Pontus (tack så myyycket!!)
det var väl helt oK! men kan ju säga till Er som inte va där... Cirkus VA BÄTTRE FÖRR!!!
de hade typ katter istället för elefanter...
visst, det är för djurens bästa att man inte får ha elefanter på cirkus längre, men nog utgjorde väl ändå elefanterna en ganska stor del av cirkusen när man va liten??
väldresserade katter och hästar, något så när väldresserade hundar.
massa spelande o sjungande som jag inte riktigt kunde med tråkade dock ut lite, både för oss vuxna och barnen...
men barnen älskade när katterna visade sina konster och de gillade verkligen när akrobaterna klättrade högt...
men vart var elden?! inga jonglörer me brinnande facklor ens,,, en katt hoppade genom en brinnande ring, de va enda elden...
vi betalde för EN person, samt köpte varsin lysande grej åt barnen, varsin sockervadd o festis samt en popcorn o dela på... tjopp så försvann 400 kr. om de va värt de? mjae...
400 kan jag gå med på, men hade vi betalat in oss alla fyra så de två timmarna hade kostat över 1000 kr så hade jag varit ARG.
CIRKUS va bättre förr.

nehe jobba vidare ett par timmar sen hem o kratta, gödsa och så gräs :P

herrååå

I don´t know...

...I really don´t know.

trött nu, i både kropp och själ... har jobbat ute hela helge, känns super, nu har vi sått gräs på baksidan så nu är det bara o vattna o hålla tummarna att gräset vill växa... i veckan ska de gödslas o sen ska vi så gräs även på framsidan o sidan av huset där vi körde me traktor... känns skönt o se ljuset i tunneln när de gäller baksidan hehe :P sen kan man pyssla med bara småsaker och göra sånt som är kul, tex hälsa på folk o dricka kaffe som man brukar kunna göra =)


ska sluta fundera nu, sluta fantisera. så slipper jag va så trött i själen antar jag. vi sätter en punkt här och nu. gnatt.

Jord i stora lass...

...Hade vi igår på uppfarten... vi hyrde en Bobcat som rickard körde ut jorden med på fm medan jag jobbade. Gissa om han tyckte de va skoj?! hehe tror han har träningsvärk i "smile"musklerna idag ;)
Han jobbade på bra me traktorn o sen gick jag efter o räffsade o jämnade till... så fyllde vi upp där de behövdes o räffsade o plattade till me traktorn om vartannat så när kvällen kom var det hyffsat jämt o fint me jord där det förut va skog =) nu är det städa bort jorden som e kvar på framsidan, lappa ihop efter hjulspår på gräsmattan o sen så gräs kvar... så till helgen sätter vi upp "staket" runt de nysådda och sen är Projekt "Göra om skogen till Gräsmatta" klart. förutom vattning o så då...!

i övrigt så va jag till skolan igår, träffade sebastians lekisfröknar, jaja, förskoleklassfröknar då,,, om man ska va korrekt, faaaast hur ofta e jag korrekt haha =))
de va öppet hus så träffade en del av barnen o föräldrarna o personalen då, kändes jättebra då den ena fröken hade martin på lekis och henne tyckte jag bra om, sen den andra var på sebbes dagis när han började där och hon är oxå jättebra, så de känns kanon, på fritids kommer lillgrabben ha samma fritidspedagog som jag hade, vilket känns helt oki! de är lite skoj o gå runt o kolla i sin egen gamla skola och det känns så himla bra att han barnen där. =)

är så nöjd me val av ställe o bo på o val av skola där barnen får vara på dagarna, skräddarbacken är verkligen toppen för barnfamiljer och det märks att det är fler än jag som tycker så då de till o med Öppnar ett nytt dagis till hösten, vilket ju måste innebära att det finns mycket barn :D

slänger in lite bilder här nedan på vår fina jord ;)






hej hopp


LunCh

Idag hade Jag ingen matlåda, men hade en ledig karl så han fixade käk...!

Lax, Potatis, grönsaker och sås. MUMS.

Ibland har man väl en väldans lyx :D (eller kanske bara är så att man har en underbar karl :P  )



Så...

...har man gjort lite nytta idag med. Både på jobbet och hemma, varit en effektiv dag på jobbet, fått gjort lite sånt där extra som gör att jobbet bli ännu roligare än vad det är till vardags. sen har jag pratat med en kompis idag som snart ska flytta till skräddarbacken, skoj skoj!!

Slutade tidigt idag, hade nämligen utvecklingssamtal på skolan med Martin. Känns så skönt o höra att han klarat av "målen" för andra klass, även om jag har svårt o förstå att han faktiskt snart slutar tvåan, herre gud, vart tar åren vägen?? både läsning och matte har gått bra för honom o han fick visa lite saker han gjort och han fick visa lite engelska han lärt sig. Det var en stolt och glad mamma som lämnade klassrummet sen =) o en sprallig unge som knappt han säga hej då för de hade fotbollsturnering som han skulle va med på efter samtalet så jag fick vackert hämta sebbe själv o vänta på storkillen som cyklade hem själv efter fotbollen som han stolt berättade att de vunnit, mål hade han gjort med =)) 

efter samtal och lite mellanmål så åkte vi hem till pappa. jag o barnen hjälpte honom klippa gräsmattan. känns skönt o kunna hjälpa till lite. med såna där småsaker som att ta ut hunden på långpromenad och klippa gräs nu när pappsen är dålig igen,,, är jobbigt o se honom så här. är samtidigt skönt att han ändå mår bra och är glad och trivs med livet, mitt i den smärta man ser att han har... o de känns jätteskönt med att han faktiskt ber om hjälp, samtidigt som det är jobbigt för det är verkligen ett tecken på att han mår dåligt, annars skulle han aldrig be om hjälpen... älskade pappsen, önskar så mycket att han hade fått vara frisk,,,åtminstone i benen,,,jävla läkare. (inte alla såklart, bara den som sabbade pappa...)

jaha efter gräsklippning o socialisation (hehe fint ord va)  me pappa så va handla som stod på schemat, in på TEMPO, för övrigt en riktigt trevlig närbutik som vi borde va rädda om, en av de få som finns kvar ju!! o faktiskt, utan o va partisk, har de absolut de bästa köttet i stan, o jag är kräsen som fan. (reklam igen då)

nästa punkter på schemat va matlagning, äta, läxor med martin o grejja ute på baksidan, stoppa om barnen, o sen krypa ner i soffan o bara njuta av livet. bara sista punkten kvar nu...
så ska väl säga tack o adios för idag =))


ÄNTLIGEN...

Äntligen Måndag! ja faktiskt!
Mina älskade småskruttar kommer hem idag. Har varit en låååång vecka utan dem, som vanligt... 
Ska bli så underbart skönt o först komma in på dagis och mötas av Sebbes - Maaaammaa!
oxå en bamsekram.
o sen komma till fritids o mötas av Martins mjuka goa leende, få rufsa om honom i håret o ta honom i handen när vi går till bilen... =)

KÄRLEK!

*asg*

ja de va ju en jefla tur att jag lejde "chaufför" o hyrde släp innan jag skulle hämta häck idag.... me tanke på att häcken va så bra förpackad att den gick i skuffen på bilen... *suck*
o då behövde jag inte ens fälla ner ryggstödet, 120 st busk lååååter ju faktiskt som om de ska ta lite plats ;)
*skrattar* liiiite pinigt =))


nå ja, har iaf fyllt på med gödsel o nästan hela vallgraven o planterat 24 st buskar...

behöver ju inte fundera på va jag ska göra imorrn!!!

* sovmorgon
* köpa jord
* plantera häck

nee ska slappa ner mig me älsklingen, cocacolan, morotstavarna/gurkstavarna o dippen nu... sen sova, chaufför åt linnea inatt så bra om man kan sova lite före kanske ... =)


gnatt gnatt

värk...

i huvudet har jag idag. trött i ögonen o huvudet är tungt. antar att det är allergi, har tabletter hemma på diskbänken men där gör de inte mycket nytta... får ta en ikväll... långt dit bara...

vet ni, va på bio i förrgår. såg på Xman Wolverine... o hör o häpna. jag tyckte den va bra! mer än bra faktiskt!! så den tycker jag ni ska gå o se om ni vill se en bra film =))

o snart blir de bio igen, blir ju "änglar och demoner" snart!! woho! den bara måste vi ju se, jag har läst Dan Browns fyra böcker o han är ju hur bra som helst, såg DaVincikoden ´så de e klart man lä se även denna,,, boka in den samt go mat den 19e kanske... :P

snart frukostfika här, blir kaffe, en macka o en huvudvärkstablett tror jag.....

sen ska jag o pontus hämta häck på blomsterriket ikväll, rickard jobbar så de e väl en himla tur man har vänner som finns o kan ställa upp!
gissa va jag ska göra i helgen hehehehe GRÄVA o PLANTERA

haré !!

värsta fåniga tjejen!

uscha! kände mig så patetiskt löjlig, fjantig, töntig, mesig, fjortislik som det bara är möjligt igår.glömde så klart apoteket efter jobbet o åkte raka vägen hem.
när Alf kom o mötte mig kom jag ju på de där äcklet han hade på skallen...
sa åt rickard att han fick komma o hålla i katten så tog jag en pincett o tänkte att jag lä väl besudla den ändå da...
men de gick inte!!!
jag tog handen mot de där bruna äcklet flera ggr, närmade mig, o röck undan handen...
till slut började jag skratta åt mig själv o mina fånigheter.
andades djupt ett par ggr och försökte igen, men de gick inte, jag skrattade panikartat o de va nära att tårarna kom.
fatta va fånigt!!!
ett litet jävla kryp o jag KUNDE verkligen inte ta bort det =/
kände inte igen mig själv. jag kan ta ut getingar ur huset, myrorna som är in ibland är fula små kryp men dem är bara o antingen sopa ut eller ignorera, spindlar, möss, larver o dyl rör mig inte i ryggen, stora skalbaggar som kommer flygandes nu när vi rivit upp deras "bon" på baksidan är fula men bara o vifta bort...
men en liten fästing, som är liten som en knappnålshuvud typ, den får mig i panik?! de e något allvarligt fel på mig.......

hur det slutade?
Linnea (älskar dig jättemycket, du är superbäst) kom ner och fick ta bort den..... jag SKÄMS!

men fick iaf umgås lite me henne o söta Saga en stund =)))))


idag SKA jag till apoteket o köpa medel mot de små äcklen o dränka in katterna i!!!

over and out.

sugen...

... på mat nu, lunch 12.30 så om en timme, har med mig sallad idag. gott gott!!

igår hade jag en riktig slappardag, umgicks me fru o hennes son, drack kaffe, snackade skit, hade trevligt. som vanligt med andra ord :P
sen åkte jag o handlade, hem o gjorde sallad till middag o sen la jag mig på sängen o kollade tv medan Rickard spelade tvspel i vardagsrummet, kl 21 va de House på tv o de är ju sååå bra! får man inte missa liksom... =) efter house lite slötittande o sen bäddade vi ner oss o sov. lovely!!

Idag sov jag till 7, så skönt med den där halvtimmen extra jag får när barnen inte är hemma. även om det är tomt på morron..... =/

ikväll ska jag göra en sak jag aldrig gjort förut o egentligen inte alls vill göra.... jag har typ två saker som bara är så totalt äckliga så jag ryser av obehag av tanken på dem... två så kallade fobier...
det ena är FÄSTINGAR, o igår hittade jag en på skallen på Alf. eller jag kände något, så la ner honom o sa åt rickard o kolla. o jo då, de va ett sånt där äckligt jävla kryp som jag liksom bara inte vill vara i närheten av!!! faen nästan värt o göra sig av me katterna (neee!) men ändå... vill inte!! urk!
idag blir de apoteket o köpa en sån där grejo  ta bort dem med, (vägrar besudla mina pincetter) så ska jag kolla om de finns någe medel man kan ha på katterna med,,, VILL INTE ta bort de där äcklet men antar att jag måste... *ryser* o mår hemskt bara av tanken......

nee ucha, trevliga tankar istället!!!

ha en toppendag alla där ute! ni som får, njut av solen =)


hej hopp

Ja eller Nej

...Nej eller Ja... det är frågan... "jag tror att jag vet" är en rätt kul mening tycker jag, men just nu stämmer den in på mig... för jag tror faktiskt att jag vet, iaf va jag vill... och jag tror även att jag vet hur det kommer att bli... vi får väl se... tanken snurrar, runt runt i skallen... får se när tanken landar i ett beslut. blir nog bra vilket som.
snurrigt?! ja för vissa av er läsare kanske, säkerligen solklart för andra =)

IDAG
ska jag iaf hem till frugan, hehe, vi är väl bäst på att inte lyckas ses...!! nå ja, jag vet ju att hon alltid finns där, o hoppas hon vet att jag alltid finns där med, va har man annars en fru till!? :P

vet ni, idag har jag min mobil hemma. är första dagen på måååånga år som jag är utan telefon en hel dag, men de konstigaste med det är att jag faktiskt inte saknar den spec mycket =)

kaffe, gossa me Vicce, bubbla me frugan, gräva "dike" sen tv (kankse bio) o sen sova... de e planerna för kvällen. ha de bääääst!

kramis






jord jord jord...

Drömmar, Mardrömmar, Dagdrömmar. Kvällsjobb, Helgjobb. Huvudvärk, träningsvärk. Skratt, Svordommar. Smuts, svett... mm mm låter bilderna tala lite för sig själva så får ni se lite av vad vi gjort sista 3 veckorna....


de små plantorna är såna som ska sprida sig så de ska bli grönt o blommigt o fint innanför

ca 300 kvadratmeter som sett ut så här...




lite mer som ska plattas ut på baksidan, hål som ska fyllas o sen på med jord o sen så gräsfrön...
framsidan håller gräset utanför "plankan" på att ta sig, växterna skall sprida sig så de täcker jorden i rabatten...
"diket" är för häcken, har grävt en 5 meter ikväll sen orkade jag inte mer, ca 30 meter kvar då :P

ne nu mat!

hej hopp

jobbe!

gött o jobba idag så musklerna får vila lite, så tänke jag igår...! o visst e de najs o jobba, trivs ju lixom riktigt bra här. och OJ va de har varit mycket här på fm, nu är de lite lugnare så här efter lunch när kunderna ringt ikapp de som de inte han med eftersom vi hade stängt lite längre nu under valborg =)

men tillbaka till va jag tänkte igår, att de skulle va så skönt, njae, bara tänker den där trädgården, ser jord framför mig som ska "möbleras" om o buskarna till häcken som kommer redan på fredag istället för om två veckor, där lä vi ju liksom gräva ett "dike" så vi kan plantera dem när vi hämtat dem,,, o de e ingen LITEN häck vi ska plantera, den ska gå längs ena långsidan av tomten, vilket innebär 35,5 meter... pust... nå ja blir nog fint me häck sen iaf :P

vet ni, jag gillar inte reklam så där jättemycket men ibland måste man ju testa! MOSS GTI! kan bara rekomendera :P jeflar va effektivt! mossan mörknade o dog efter bara en timme, bara o räfsa bort... så får vi hoppas gödslet vi slängde på sen gör så att gräset växer till sig o blir fint, kanske vi rent av får gräsmatta istället för mossmatta i år :)

idag ska jag till frugan o hälsa på, jag har blivit alles för dålig på de, hälsa på folk i allmänhet faktiskt, beror kanske på gården där hemma....?! de tar ju aldrig slut på måsten o saker man vill göra så kompisarna hinns inte riktigt med *skäms* ska försöka skärpa till mig på den fronten o får hoppas folk har överseende, så får jag ju tacka alla ni som kikar upp istället o snackar skit me mig medan jag jobbar o e lite halvsocial hehe
men idag min tur :)

***** se u later sdloml ;) *****

***** jahapp, de där känn som hmm jobbigt är fel ord, men konstigt kanske, lite obekvämt *****

hejrå =)





trötter...

e jag nu, i kroppen. Vi har jobbat ute hela dagen lång, sprutat på mossdödare på gräsmattan o sen räfsat, o gissa om de fungerade!? jopp ibland är de bra o testa saker från reklamen ;)
de va helt suveränt! mossan mörknade och sen va de "bara" o räfsa... fick ihop en hel säck me mossa på bara halva tomten hehe sen slängde vi ut gödsel o gräsfrön så får vi la se om vi får nån grön matta i år =)

mer då,,, baksidan är ett kapitel för sig, H-VETE va vi sliter där! men snart snart är de bara jord o frön kvar! idag har jag grävt istället för ryckt, grävt upp jord, sten o dyl för att långsamt plana ut ytan... de små uphöjningarna fick till slut täppa till groparna... lä väl ha ont som faen i kroppen i morrn med, skönt man får jobba imorrn så kroppen får vila hahaha :)

nu har barnen somnat så nu ska vi gå ut o vattna rabatterna, sen ska jag basta...!!! ah faktiskt, har vettats och blivit skitig hela dagen så ska lägga mig på en bänk i bastun o låta alla muskler mjukna upp och huden få svetta ur sig all skitsen... senska jag sova! sååå skönt de ska bli

gnatt gnatt

ONT...

... som faen! har aldrig haft sån träningsvärk, o då har jag ju ändå tränat en del förut (nu vet min kropp knappt va träning e) men inte ens när jag hade kört som värst på gym frut har jag fått så här ONT. jag har ändå ganska hög smärttröskel men har då så ont så jag nästan skulle kunna grina... kommer inte rycka ett blåbärsris mer i hela mitt liv!!! men de ska väl inte behövas heller, för nu e de borta! all sly, alla träd, alla stubbar... o marken på baksidan är riktigt plan o fin,,, fylla igen lite hål efter stubbar o sen fylla på med jord o så gräs... fint kommer de bli =)
men ajajaj... jag o kära syster som hjälpt till har typ lika ont i kroppen tror jag =)

nej nu har jag inte tid o skriva mer, dags för fotbollsträning för martin så ner till vallen... hej hopp

RSS 2.0