Hemma från Vemdalen =)

Vilken helg!!! mycket snö, härliga backar! lite folk, trevligt sällskap i stugan, barn o vuxna som är nöjda med backar o skidspår =) god mat och dryck och ja en njutbar helg att tänka tillbaka på =)

gick jättebra att åka både längd och slalom! förutom en praktvurpa rakt in i ett staket som martin gjorde så har de gått smärtfritt!! sååå härliga nerfarter!! OJ va jag vill dit igen..!!!

är rickard evigt tacksam för att han lärde om mig att åka slalom o för att han lärt barnen det oxå, är ju en riktigt mysig familjeaktivitet!


***** TÄNK OM!?!!! :) *****

upp o ner, ner o upp!

Ah så är det i livet, ibland upp ibland ner. Just nu är jag uppe! ja vaken o uppe såklart, svårt att skriva annars! är på jobbet sen 08.02 Men är även uppe i humöret =))

Morgonen va bra! ute o gick me elsan medan barnen åt frukost framför tvn. sen packade vi skridskor o hockeyklubbor för dagens idrottslektioner! gissa om barnen är nöjda när de får åka!! fast martin åker varje dag, på raster oxå, men gymnastiken blir ju ett längre pass =)
lämnade barnen i skolan som vanligt o sen lämnade jag Elsa hos pappa, så får hon vara där under dagen oxå hämtar jag henne ikväll igen... Tror faktiskt hon börjar bli bättre redan! hooooppas de, så vi får ha henne i livet några år till =)

övrigt då!? tjaa dagarna rullar på! fick ett intressant telsamtal i helgen :) låter riktigt skoj! spännande o testa iaf! :p KUUUUL!

På torsdag åker jag till Vemdalen! inte själv såklart! har med mig bästaste barnen, sambon, mamman, Kjell o Johanna oxå =)) Ska bli härligt o komma ut lite! åka slalom, längdskidor, bo i stuga och mysa, förmodligen ta ett glas vin och en "kärringdan" på kvällarna och gotta sig utomhus på dagarna! vet inte om jag eller barnen längtar mest?! hehe

jaha dax o jobba vidare =) har lagt upp en ny strategi på jobbet som jag tror kan va bra :P gäller att hela tiden förbättra sig, nå nya mål och lära sig nya saker! Är skoj och motiverande med en arbetsplats man trivs på!


over and out!

känner mig less...

idag... har haft en toppensemester! varit hemma i nästan tre veckor o haft de bra med barnen =) hade en toppenjul och en jätteskoj nyårsafton!
julafton var jag utan barn, men  hade trevligt ändå. vi va hos rickards familj o åt mat, kollade kalle och träffade tomten. sen på juldagen kom barnen hem! då åkte vi till mamma och firade med familjen där =) underbart!!! älskar verkligen min familj! =)

nyårsafton hade roger barnen så jag o rickard va hos linnea o bertil o åt mat, erika va där med! sen senare så gick vi till mamma o kjell där de va fest. musik, sång o lite dryckt! sååå skoj =)) kl va över 3 innan vi va hemma....


nu börjat jobba igen o de känns helt ok! börjat med första veckan i repan men de känns helt ok de med =) idag har jag dessutom hunnit med o röja på mitt kontor =) naaajs =)

men ändock så idag har jag en skitdag... har haft elsa hemma en vecka o hon är såååå go! men tyvärr klarar hon inte riktigt att va hemma hela dagarna när jag jobbar så har skjutsat henne till pappa under dagtid, men de funkar inte riktigt heller för jag har inte tiden när barnen är på fritids o sitta o åka till lergärdet oxå, samt skjutsa barn o laga mat o gå ut me hunden,,, den extra bilturen tar för mycket tid.. blir sen åt alla håll o kanter, så idag lämnade jag elsa hos erika.... va skitjobbigt. tyckte verkligen om o ha henne hemma även om hon är gammal o gaggig lilltrasslan =/
hoppas bara hon blir frisk snart o att pappa får sin operation så han kan få hem henne,,, antar att ikväll är jag ledsen för jag saknar elsa, pappa är ledsen för att han saknar elsa och elsa är ledsen för att hon fått lämna både husse o mig.... även om hon säkerligen har de bra hos erika så tar de ju nån dag för trasslan o anpåassa sig.... o ja vi hade hittat fina rutiner här, o nu kastas de om igen, tycker lite synd om henne =(

sen så har jag återigen kommit till insikten att de kommer fan inte bli nån egen hund. o de mig både sur, ledsen o grinig! sur o grinig är väl typ samma sak kanske men tål att sägas två ggr så.... JAG vill ju ha, men vem fan bryr sig i va jag vill =(
blääää

så har jag två griniga ungar som inte vill sova, yeeeee är ju så kul o tjata tjata tjata!!! blir skönt o komma in i lite rutiner igen så de vänjer sig igen med att man faktiskt måste lägga sig i tid....

blä nu ska jag deppa ner mig i soffan, va tjurig nån timme till o sen sova. ny dag imorrn.

hej hopp

RSS 2.0