BLuNDa

får man göra hemma nu, eller välja o torka golv typ 5 ggr/dag? eller iaf efter varje gång vovvarna varit ute... fyyy faen för lera säger jag... =/
Visst jag är ingen fanatisk städerska som ska ha det kliniskt rent hemma,,, men jordiga tassavtryck på ekgolv är inte vackert... en balja vatten på trappen som hundarna får gå genom innan de går in kanske?! handduk funkar inte för får inte bort allt,,, eller så ja, får man blunda hemma,,, =) under bart med djur =)

i övrigt så börjar min kondis komma, är riktigt skönt! orkar ju faktsikt jogga mer än 100 meter ;) igår tog jag och D en 5 km jogging/promme tur efter jobbet, loveli! hon är otorligt duktig på att hålla ett jämt fint tempo när vi springer, inte för en gång att hon lämnar min sida. underbara älskade hund! hon är helt enkelt bäst :D


skål :)

sitter här med mitt 3e glas vin, gott gott... först en skön dag med storstädning hemma (behövdes verkligen) sen har vi varit på kupolen jag, rickard o pojkarna... jag köpte mig en jacka (supenöjd) o rickard hittade jag en tshirt åt, barnen köpte vi strumpor åt, martin hittade WARP strumpor i samma färger som nya tshirten jag köpte till honom i torsdags, hela vägen från strum"korgen" till kassan fick jag höra att jag var världens bästa ;) värmer skönt i mammahjärtat, spec som de orden bara kostade 40 kr ;)
efter kupolen blev det bestämt att Pontus och Josephine skulle hälsa på en sväng, sen kom även Micke förbi... blev kaffe och sen en promenad med hundarna. Elsa knatade på bra idag "gammtanta" hon är så himla söt :) bar henne dock lite så hon inte skulle få för mycket motion...
hon blir 14 år i år lillskruttan... hörseln är helt borta och tror synen är dålig den med, men pigg o mysig är hon =) hon bor hos oss ett tag nu för pappa har gjort illa handleden,,, kanske jag skrivit om tidigare?! =)

Till middag idag bestämdes en köttbit, potatisgratäng och sallad samt vitlöksbröd... mm ett glas rött blev min tanke...¨
medan gratängen var i ugnen så tog jag en joggintur ensam med älskade Decibel :) var skönt att få komma ut lite och röra på sig, tyckte nog både jag o lilla D :)

nu har vi ätit och som sagt hunnit med lite vin :P pojkarna och rickard kollar på Harry Potter och jag kikar lite samtidigt som jag pysslar med datorn =)

snart sover grabsen o sen förmodligen jag med! imorrn kalas för världens sötaste prinsessa Saga, hon blir fyra år mosters prinsessa... =) skoj o gratta henne o träffa familjen samtidigt, älskar kalas just för att vi alla blir samlade ihop, älskar min familj ju =)

ne nu tar vi sista slurken och sen är de mysa i soffan tills man somnar =)
gnatt!!!


Min älskade Martin i nya tröjan o matchande strumpor *ler* warpmössan har han själv köpt för sparad veckopeng,,,


Fyndat!

japp igår var jag o barnen ute o vårfyndade :) köpte skateskor till grabbarna och springskor till mig, är man inte ute efter spec märken utan kan nöja sig med att skorna är snygga o sköna är ju Deichmann toppen :)
nu var mina skoj Nike iofs så är väl kanske inte bara skit.. totalt hamnade vi på 700 kr för 3 par skor, det tycker jag är heeeelt oki!

Testkörde skorna på kvällen sen, tog en gå/joggingtur runt berget hemma där... har tänkt lite fint att jag ska jogga ikapp med våren o jogga där det är barmark o gå där det är is, när snö o is sen är borta tänkte jag att jag kanske kan ha den där j(piiip)la kondisen så jag kan springa de 4 km runt,,, MEN ska de fortsätta töa så här så vete sjutton! fick ju lov o jogga hälften igår o idag ska de bli 13 grader så ikväll lä ju de va barmark varvet runt o DE tror jag inte jag orkar *skrattar*
Nå väl, är en bra bit på väg iaf ;)

Har en byggare hemma nu som har grävt ur för plattan till vår utbyggnad, så snart ska de gjutas och sen börja snickras... är SÅÅÅÅ spännande! om de blir som vi vill så kommer de bli sååå fint vårt nya sovrum!!

Snart så är det dags o börja rida igen med, hästarna har gått utan skor ett tag men nu ska de skos nästa vecka så sen kan jag, Martin o decibel börja ut o rida igen, ska oxå bli skönt! är härligt med alla dessa vårsaker =)



VÅÅÅÅR! =)

Ja nu börjar vårkänslorna komma, även om vi igår fick lite bakslag emd nästan 1 dm snö... men bara det att det är ljust ute när jag tar ut Decibel på morgonen gör mig på sååå mycket bättre humör! Så ljust och fint så promenaderna blir mycket lättare =)

Jag tycker om vintern, men samtidigt så nog är det skönt när våren gör sig påmind =) 

I övrigt så flyter livet på i samma takt som vanligt, lite spännande saker händer det då jag ska bli moster 2(!) ggr i år, en gång i början av sommaren och en gång i slutet av sommaren. Ska bli helmysigt med två bebisar i familjen igen...

I arbetslivet börjar nya organisationen ta form och nu vet jag vad jag ska jobba med längre fram, har även snart gjort klart min utbildning så jag kan få det där Diplomet som visar att jag faktiskt vet vad jag sysslar med ;)
Kom hem från sthlm i onsdags efter 3 dagars utbildning, är en sväng kvar med utbildning i maj, sen är examinationen i juni =)

I början av april ska jag iväg till falun en sväng för lite koll ang de där supertrista som hände för ett år sen, sen får vi se vart de leder...
Nu i vår sätter vi även fart med ombyggnad hemma! nytt sovrum på 25 kvadratmeter till mig o rickard blir det! Spännande spännande! huset får en ny form och lite mer yta att städa ;) längtar till vi får flytta in i nya rummet =)

ne jag vet inte vad jag mer ska skriva, förutom att nu väntar vi in våren ;)

pöss o hej!

RSS 2.0