SlaLoM!!

Igår hade jag o barnen en helhärlig dag i Romme Alpin! första slalomåket för säsongen. De va lite småkallt och Disigt uppe på berget men ändå helhärligt! en toppendag bara vi tre. De är såå härliga mina små! o duktiga, uj va de åker bra! är så kul!
O Sebbe, han har lite roliga saker för sig när han åker, bla så sjöng han
- aha aha I LIKE IT, aha aha! I LIKE IT! när han susade fram... =)
så körde han lite tävlings snack!
- o Sebastian ligger tvåa, och Martin är etta som vanligt. *ler* sötnosen.
En skön dag blev de, fikade på varm oboy o bullar och åkte tills vi trodde fötterna skulle gå sönder. Så himla härligt att få göra såna här saker tillsammans med de två finaste som finns!

o vet ni vad jag mer gjort haha åkte längdskidor här om dagen! de ni! första ggn på typ 15 år! nå sjukt jobbigt va de! o vingligt. men JÄFLAR va kuL!!! kommer bli fler pass i vinter kan jag lova =)

jobbar idag till 15, sen ledig till den 7e, hur skönt ska de bli så!? vara hemma med barnen o njuta av vintern =)

imorrn är de julafton... men jag längtar mer till juldagen, för imorrn är barnen hos roger och det är jättejobbigt o fira jul utan dem =( vi får ta vårt på juldagen o då ska det mysas dagen lång!!! *längtar*

lite kort från vår härliga dag =)


 Äkta kärlek. OJ va jag älskar dessa killar =)


snart långledig!

Sitter på jobbet nu, här är lugnt, tror kunderna har annat o göra än att besöka/ringa oss så här innan jul... nästan sista dagen innan långledigt för mig! ledig mån o tisdag, sen jobbar jag dagen innan julafton, 8-15, sen är jag ledig till den 7e januari! ska bli skönt, inte så mycket för min skull men för grabbarnas, skönt för dem o få va lite lång lediga, blir tre hela veckor för dem tack vare att jag o roger hjälps åt så slipper de vara på fritids =) Nu är sebbe frisk igen, han mådde bra igår när han va hemma med rickard, de hade till o med varit o handlat lite, eller lite,,,, de köpte en takbox. Kan vara bra o ha när man nu blivit en "skidfamilj" o sen när vi ska till Vemdalen med mamma o Kjell så kommer de verkligen väl till användning för längdskidor o slalomutrustning =) Igår hade vi lite kusinträff hos Linnea! de va skoj o träffa några kusiner lite! linda tror jag de va 5 år sen jag såg o ändå känns de inte knstigt o sitta o prata, inte vet jag om det är släktskapen som gör att man finner varandra så lätt även om man inte setts på så länge?! skoj är det iaf att vi tagit upp detta nu, vi har redan bestämt att till våren blir de grilla hos mig o Rickard. Är skoj om man kan ses några ggr/ år iaf =) o Ja, kanske farmor va med och log sitt snälla leende, glad över att hennes barnbarn hittar tillbaka till varandra... älskade farmor! ne nu ringer de faktiskt här så jag ska ta o jobba på =)) hej hopp

Årets...

Pepparkaksbak avklarat =) en trevlig tradition att träffas systrar och barn hos mamma o kjell o baka kakor till jul! martin lade ner massa energi o gjorde fin fina pepparkakor, sebbe orkade inte så länge. kanske martin ska bli bagare när han blir stor?! =) julmusik och glögg, ett par klumpar deg o dagen är fullkomlig!! =) efter storstädning hemma, en härlig lunch hos linnea och pepparkaksbak hos mamma så lämnade jag barnen hos roger, han blir borta nästa vecka (hans vecka) så han fick låna hem dem nu under min helg så de får ses lite... men är helt otroligt va man saknar dem direkt hur enerverande de än kan vara ibland =)) åkte hem till frugan efter att jag lämnat dem i kvarnsveden... druckit kaffe, snackat skit, lekt me Vicce o pratat hundraser me henne o mika... nu e man hemma igen o väntar o längtar efter älsklingen som jobbar sent idag, slutar väl typ nu (21.00) när han kommer ska vi äta pizzan som e kvar sen igår när vi bakade :P mums! jag är hungrig som få nu!! igår när jag kom hem från jobbet hade gubben fixat i "skrubben" så istället för datarum har de blivit syrum =)))))) o lite datarum/kontor är kvar med,,, blev super! han är så duktigt! =) jaha ne va säger ni? en flatcoat retriever?? en finsk lapphund? setter? springer spaniel?! finns en del raser o välja på även efter att jag fått börja blunda för min kärlek schäfern... rickard bara inte kan med dessa hundar så de funkar ju inte, men finns andra raser så nån gång ska vi väl hitta VÅRAN hund =) *längtar* ne nu ska jag gå o starta ugnen jag =) ha de gött!! kram o hej

...

Känner mig lätt nere... drygt. Tycker inte om o må så här. Jag brukar ju liksom för de mesta va på bra humör tycker jag, men nu känns de som om de mest är motgångar i privatlivet... vissa saker kan jag inte styra över, men är jobbigt att det inte blir som man tänkt sig, jag vill ju liksom... vissa saker skulle kunna gå, om vi bara ville samma sak, vilket vi inte vill... o de gör mig ledsen även om jag får acceptera och avstå... vissa saker kan man inte påverka, inte göra något åt, det rör inte mig direkt men några av mina närmaste, inget jag kan påverka men som indirekt påverkar mig. Vill inte ens tänka på det men klart som fan man gör det... blir arg, ledsen, irriterad. Jag förstår alla inblandade till viss del, men vissa saker kan jag inte tycka är acceptabla, så är det bara. Ta o se verkligheten och gör något vettigt åt situationen. Det är inte bara en sak som är ett problem här och är man inte hundra ärlig med folk i omgivningen, med de som vill och försöker hjälpa, så hur fan ska man då kunna få hjälp?! det går inte. man måste jobba själv, mest. vad säga. sucka lite kanske... o kämpa vidare... allt blir inte som man vill o det är som det är, men jag kan inte vara glad åt det... ledsamheten går över, nån gång, tror jag... men det är svårt att ändra en måååånga år gammal dröm utan att bli lite ledsen... nehe... over and out.

kanske bättre...

... o sluta tundera på de... låta de va som de e nu. suck.

LeSs...

...

NU...

...Känns de som om de går åt rätt håll. Åt mitt håll =) o de känns som en lättnad och ett lugn lagt sig inom mig. Visst väntan är inte över, men att veta att den kommer gå över, det är skönt. Ända sedan Ezzy försvann ur mitt liv, fan va knäckt jag va då... ända sedan dess så har jag väntat på att det ska finnas tid och plats i mitt liv för en ny vovve, jag har längtat och väntat. NU tycker ju jag att det är dags, livet är ordnat. jag vet vad jag har, vilken tid jag har o inte har, jag vet vart jag bor o med vem och jag vet att det är så här jag vill ha även min framtid. med andra ord så har jag kommit dit jag ville komma innan jag har känt att jag kan erbjuda en hund ett bra liv... men så har ju ångesten funnits där, eftersom jag känt att jag är ensam i den längtan, och har man en sambo så måste man ändå vara två om beslut... men precis när jag kände att ok, jag får lägga undan den drömmen. ledsamt men sant, det går inte. visst jag VILL ta ansvaret, jag vill vara den som i huvudsak tränar eftersom det är det jag tycker är kul med hund. men vi är två och vi måste vara två för att det ska gå ihop... men precis när jag säger att ne men vi skiter i det här då, jag får acceptera det. då säger han att ne du kan ju inte lägga ner iden nu när jag börjar gå med på det =) han ÄR verkligen världens underbaraste...! så nu har vi spekulerat runt lite på olika raser och på hur och när. än är inget bestämt men nu kan jag iaf känna att jo da, EN dag så kommer vi ta hem en hund, och med det kan jag slappna av och känna att framtiden, den kommer bli lika bra som nutiden =)

Idag är torsdag, imorrn fredag! nehe visste ni de? bra att kunna veckodagarna ;) well på fredag julfest med jobbet! kan bli skoj! bästa är att älsklingen lovat hämta mig när jag vill hem så jag slipper vara knyten till någon busstid... i helgen sen ska jag o linnea baka munkar =)) GOTT! hehe leendet spred sig över hela rickards ansikte när jag berättade vad vi skulle baka. =)

over and out. från en numera lockhårig (heter de så?) emma

RSS 2.0