nytt år!

Känns inte som så stor skillnad mot förra året dock ;) inte än, men kommer ju hända lite här framöver med bebis o föräldraledighet!
Ska bli skönt o få mer tid hemma, mer tid för BARNEN! att ha tid o hjälpa de större med läxor o skjuts till träningar utan all den stress det innebär idag, det ska bli underbart! att vi sen kommer ha ne bebis att mysa med, ja det gör ju inte det hela sämre ;)

jul och nyår förflöt fint.
Jul hos först mamma med min familj och sen rickards familj, god mat o många paket till alla nöjda barn :)

Nyår hemma hos oss med Tina, Magnus o Micke på besök. Vi åt hjortfile o potatisgratäng med enbärssås, gisses så gott!!
Vi snackade o spelade lite Geni och vid tolv skålade vi och gick ut o kollade när grannarna sköt fyrverkerier... Alldeles lagom lugnt för en höggravid kvinna ;)
Är för övrigt superglad att vi har en hund som litar så pass på oss att hon kollar hur vi reagerar när det smäller o tjuter, ser att vi inte bryr oss, och fortsätter leka med sitt :)

Idag har jag en sån där lagom skoj dag, sovit dåligts å är trött som bara den, vaknade och hade ONT pga foglossningen o kände mest för att ligga kvar o dra täcket över huvudet när klockan ringde...
Nå, med en underbar tjej som kommer o myser med en, ja då kan man inte annat än gå upp ändå. Att vakna till den kärleken, det är inte dumt de inte :)


Inte dumt o vakna upp o se in i ett par vackra spanielögon!


Hon kommer och ställer upp överkroppen i sängen o kramas, helmys =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0