uträttat...

...en hel del den här helgen har vi! storhandlat så både skafferi och kyl samt frys är fulla *underbart* samt handlat hem sånt där som kan va bra att ha som glödlampor o diverse annat :)
Har även städat huset och tvättat undan all tvätt, städat ur fd datarummet som fått bli kontor/syrum istället. Laptoppen ligger ju liksom i vardgasrummet så onödigt med ett rum för den ;)
kännt mig så där härligt nyttig o duktig...!! älsklingen har gjort klart runt nya altandörren, som för den delen helt enkelt blev SUPERBRA! istället för den smala 70 dörren har vi nu en helglas 1 meters dörr :) Så nu kommer jag kunna köra ut bebis i vagn på altanen för middagssovning samt så kommer vi faktiskt kunna bära ut en bricka med fika till sommaren, istället som det varit när man fått bära sakerna en o en för att dörren varit för smal för att få ut en lite större bricka genom... Känns underbart att ha det klart!

Har varit barnledig under helgen men har fått hem mina små hjärtan idag, tänk vad man saknar dem när de är hos Roger... blir så himla tomt hemma, o antar han känner precis likadant, att nu är det tomt där... man älskar ju de små så otroligt mycket så man vill ha dem hos sig jämt o ständigt! är inte optimalt att vara separerad med barn, även om det såklart fungerar, mycket tack vare att de har en så underbar pappa =)

bägge sönerna samt Roger har varit sjuka och martin är hängig än, feber och mår inget vidare stackarn, Sebbe däremot är nog frisk nu, så för honom blir de skola imorrn. Martin lä va hemma o sova...

Söndag idag och vi slog till på en riktigt god söndagsmiddag! Potatis, porterstek och gelé...MUMS va gott de va!
Nu är de bara kvällen kvar, barnen ska sova om en timme och själv får man väl slappa framför tvn...

har självklart även hunnt med att njuta av våren denna helg, vilket väder! underbart ute i skogarna. Lite småtråkigt med en hund som löper bara o inte riktigt vill lyssna just nu under löptiden, men löpt en vecka så snaaaart ska hon väl va sig själv igen :D

ne nu slappa vidare... ha de toppen!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0