trötter =)

trött trött o trött... är skönt o börja dagarna med en promenad/joggingtur! men blir lite tröttare på kvällarna istället. promenaden är docj bra både för kropp o själ!!
är så skönt o vara ensam i skogen, med bara en glad o sprallig hund som smittar av sig av livsglädjen!

finns en del att tänka på som inte är så jättekul... svärmor förstås, riktigt jobbigt! o vi själva får inte träffa läkare innan hösten... sen har man väl de gamla vanliga "trollen" i skallen. vissa sår läker nog aldrig...

Imorrn fyller Sebastian 7 år! det är helt otroligt! tiden går så fort!! Jag kommer ihåg så väl när det bestämdes att han skulle "bli till" kommer så väl ihåg när han låg i magen, när han föddes... liten liten var han o martin var så glad över sin lilla battu (som han sa när han skulle säga sebastian) tiden rusar på och under dessa sju år har liten fått utstå en hel del!! alla dessa provtagningar, operationer, illamående och mediciner o sprutor osv... han är stark som klarat detta och det är så skönt att han nu som 7 åring mår så fint med sin pappas ena njure i magen =)
7 år imorgon! blir o väcka honom med sång, paket o kramar i massor =)
han har gjort tårta idag, med chokladdoppade jordgubbar på :P

sen torsdag ska vi till huddinge! provtagning o träffa läkarna där, sebbe gillar det. tokern =) sen ska vi förhoppningsvis inte dit igen förren i november på årskontrollen.... :)

ne nu ska jag försöka sova jag... skogen väntar imorrn bitti!
gnatt gnatt







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0