Helgen 24-25/7-2010

I helgen har vi haft lite familjeträff i sommarstugan, är så himla mysigt att Mamma o Kjell styr upp detta varje år! skoj o träffas allihop =)

vädret på lördagen var helt oki, var inte strålande sol men var inte en droppe regn heller =) barnen lekte med hundarna men de fiskade en hel del med, Martin testade sitt nya kastspö som han köpt för egna pengar, han har verkligen fastnat för det där med fiske =)
Under kvällen hade vi femkamp och tipspromenad, åt och drack gott och hade det väldigt trevligt. Bastun eldades varm så klart och grabbarna bastade medan jag avstod. En underbart härlig vistelse som vanligt i skogen :)

och som vanligt slänger jag in lite bilder då det ju så vackert heter att bilder säger mer än ord, o ibland stämmer det bra. spec om jag skulle försöka beskriva solnedgången med ord,,, ne lite bilder är bättre ;)

foto: i bilen
på väg upp till sommarstugan =)

foto: Våsselbo/Dala-Floda
Peter o Susanna har köpt en liten kille som heter Malte o är en blandning mellan cocker spaniel och cavalier king charles spaniel, en tiktig liten sötnos me skinn på nosen ;)

foto: våsselbo/Dala-Floda
Martin testade nya kastspöt väldigt många ggr, roligt tyckte han det var och fisk fick han med =)

foto: våsselbo/Dala-Floda
Sebastian, Martin och Leon var med Peter ut i båten på fisketur, de fick fisk då med!

foto:Våssetjärn/Dala-Floda
foto:Våssetjärn/Dala-Floda
foto:Våssetjärn/Dala-FLoda
En vacker avslutning på kvällen!

      (¯`°•.¸ ღ♥ Kan man annat än älska detta ställe!? ♥ღ ¸.•°´¯)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0