Helgen som varit...

var bra :) vi har hunnit med en hel del hemma där, städat o tvättat. Gjort ren grillen ordentligt, och lackat trät runtikring så vi kan ställa undan den för i år,  får väl lov o acceptera att säsongen är slut.. =/
Vi har även hunnit med o fyllt upp med jord i de svackor som blivit på baksidan när jorden "satt" sig...
I lördags hade vi syskonkväll! Erika, Linnea, Daniel o Johanna va hem o käkade smörgåstårta, Magnus fick va med på ett hörn han med :) blev mat, öl och fotboll på Tv´n. En lagom kväll o trevligt va de med som vanlgit ;)
Igår kom barnen hem! tycker verkligen det är perfekt o byta på söndagar, då hinner man liksom få en lugn skön kväll me barnen innan vardagens stress sätter igång =)
Vi hade iofs en helt underbar morgon idag, inget gnäll inget krångel, vi va trötta alla tre men hade en mysig morgon vid frukostbordet och sen cyklade sebbe till skolan, Martin åkte skateboard.
ikväll har martin scouter så jag o sebbe får väl lämna honom o sen åka hem o göra mat under tiden så vi får äta tillsammans efter scouterna =)


Snart är det huddinge. usch. vill inte. i de lägena känns Sebbe fortfarande LITEN o jag VILL inte att de ska STICKA min LILLA POJK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0