Vilken underbar helg!

Lördag startade jag o barnen med frukost och packa badkläder, sen hoppade vi in i peggan och åkte till forssa, hämtade upp Pontus och Josephine och sen bar det av till paradiset =)
Linnea och Saga, samt Mia med sina barn, Sebastian, Jack och Tindra var där.
Barnen njöt till fullo av friheten att få bada hur mycket de ville, de plaskade och simmade och stojade som tokar i vattnet, härligt o se dem va så avslappnade och ha så ROLIGT. Mellan badturerna byggde de koja i skogen.
kort och gott. Dagen bestod av TREVLIGT SÄLLSKAP, BAD, SOL och grillning.
En underbar dag som vanligt uppe i Våssel =)

Söndagen var man lite lagom mör efter solen men sugna på bad var vi ändå. Pontus va röd som en kräfta men beslöt sig för att de kunde nog åka o bada om han höll sig i skuggan, så utrustade med kycklingspett, potatis sallad och massa att dricka for vi till aspan. Där blev de sol och bad hela dagen, och till em kom min älskling dit oxå, efter att ha jobbat mellan ca 6.45 - 21.15 hela veckan var han väldigt välförtjänt av att få hoppa i det svalkande vattnet.
efter badet for vi till romme allihop och åt glass, behvöder väl inte säga mer än MUMS :)

ja o sen va de grillning på kvällen hemma... så en HELT UNDERBAR HELG har de varit trots avsaknaden av rickard de timmar han jobbar, men nu, ÄNTLIGEN är det slut på P&L för i år så nu får jag träffa honom igen ;)

idag, tillbaka i skuggan o svalkan på jobbet :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0