Helgen...

...har bestått av härliga skogspromenader i prasslande löv med blå himmel o skinande sol ovan trädtopparna!
 
Förutom skogen har vi hunnit med kalas, i lördags firade vi farfar som fyller 65 och helgen avslutades ikväll med 2årskalas för kusin Zelda :)
 
Nu får de bli godnatt för snart ringer klockan för morgonpromenad :)
 
 
Efter skön skogshelg och när ett gäng 1-2 åringar leker är det underbart att slöa i soffan mysandes med moster Johanna :)
 
 

Höstmorgon

nog är väl hösten härlig, liksom de andra årstiderna :)
 
väldigt vackra morgnar ni mycket färg o skön luft att andas!!
 
dock lite mörkt ;)
 
 
Matte har ordnat så vi kan tävla igen både i november och december :) roligt, spännande och en bra anledning att träna lite mer :P

Njuter

Njuter av hösten :)
 
 

Återigen...

...tävlingsdag!! 
 
dagen började med snabbrastning o frukost hemma, matte packade papper, godis o fika. Förstod att något var på G! 
Kring 7.40 åkte jag, matte och Oliver iväg o hämtade moster Erika. Sen fortsatte vi till Avesta Brukshundsklubb! Där blev det promenad, kika på massa hundar, lite godis, lite övningar...
 
Sen ut på tävlingsbanan i lite lätt regn!!
 
Matte hade tydligen fjärilar med sig oxå, i magen, sa hon innan start!
 
började med slalom, gick bra! Sen "framför, vänster ingång sitt" gick bra o jag skällde inte!! 
Sen lyckades jag i ett litet glädjeskutt att få in kopplet under ena framtassen, ajdå!! Matte tänkte nästa lyfta min tass men ersatte i sista sekund den tanken med ordet trassel, då lyfte jag självmant tassen o trasslet var löst, o vi gick vidare! 
I vänster spiral blev jag lycklig igen i hoppade mot matte lite, så råkade jag i samma veva välta sista konen :/ ungefär mitt i banan skällde jag, 2-3 skall. Fick avdrag för hoppet på matte samt konvältningen - totalt -6 poäng, thats it!
 
vi behöll 94 poäng o fick en 6e plats :D *glad*
Här uppe tyckte Oliver att vi hörde hemma ;)
 
 
Väl hemma gav matte mig mitt pris!  
MUMS!!
 

ojsan hoppsan

säger matte... medlemskortet till brukshundsklubben har gått ut, nytt är betalt men inte kommit hem än... medlem är vi i springerklubben oxå, men där har vi inte alls fått något medlemsbevis mer än att vi har ett medlemsnummer.
saken är den att vi ska tävla på lördag och då ska man visa upp medlemskap... hrmm matte har mailat springerklubben o hoppas ju på svar ang kort men får nog oxå ringa arrangören o kolla hur man gör om man liksom inte fått något medlemskort från den rasklubben man är anmäld för :/
 
igår morse va matte småsur på mig, vi var ute o gick morgonpromenad när jag hittade en härligt skitig fläck i skogen att rulla i, halva ryggen blev brun o luktade bajs enligt matte... så jag fick duscha när vi kom hem =/ tråkigt värre! lite smuts bara liksom... ;)
 
Idag blir det nog lite Rallyträning. Sen förmodligen vila från Rally till tävlingen på lördag =)

RSS 2.0