Jag o min bebis

För en vecka sedan så for matte o husse iväg med småhussarna till skolan, sen kom moster Erika och hämtade mig, fick vara hos henne några dagar... Sen kom äntligen matte o husse o hämtade mig, jag blev sååå glad. Hoppade hälsade pussade o busade ute lite, matte luktade konstigt men var ju ändå matte så glad var jag över att äntligen bli hämtad, även o jag hade det toppenbra hos Erika o Micke o deras bebis Zelda.

När vi kom hem så plockade matte ur något ur bilen, en liten bebis. jag blev ju nyfiken såklart och luktade på den lilla parveln, han luktade lite som matte...

Nu har det gått en vecka, den lilla ska tydligen vara här med oss, den sitter mycket i mattes knä och även i husses, den luktar spännande men är inte spec intressant, jag bara luktar på den ibland, o har vågat mig på en liten liten slick i nacken på den.
Den lilla får följa med mig o matte ut o gå, fast den får åka i en vagn såklart. Men nu har jag börjat lära mig att när matte lagt den lilla i vagnen så ska vi ut. Nya rutiner men det fungerar bra.


Här är jag och den lilla bebisen på matte o husses säng.

Det är lite spännande med den lilla, men det absolut bästa med den, det är när matte lägger den i sin egen säng och jag får pressa in huvudet i mattes famn o mysa!!


härlig förmiddag

Först började dagen med att jag lyckades få upp matte redan kl 8 trots ledigt o inga barn hemma :)
Hon släppte ut mig på baksidan så jag kunde kissa o leka lite, medan matte slöade i soffan.
när kl var runt 08.20 började matte fundera på frukost men då frågade Tina om vi ville med henne o Rex ut o gå, gissa om jag är glad att matte sa Ja?! :)

Det blev runt en timme i skogen, jag o Rex sprang lösa hela tiden, sprang runt o luktade o lekte och bara hade skoj! Jag får springa som en tok för att hänga med i hans svängar men det var kul att bästa kompisen med sig i skogen! o matte tyckte det var skön tmed!

När vi kom hem åt vi frukost o sen hälsade matte på sin syster en sväng, jag sov hemma. Nu har matte ätit lunch o vi myser i soffan tillsammans. Om en timme ska vi gå möta barnen på hemväg från skolan tror jag. Härligt!

Men först nu mysa vidare i soffan en stund.

Ha en bra dag alla!


RSS 2.0