Jag o min...

Jag o min höggravida matte har varit ute på isen o lekt idag. Underbart härligt,
Jag får springa så långt jag vill utan att matte hojtar på mig.
Tror jag som mest var ca 500 m bort innan jag vände o undrade vart matte blitt av,
Hon är ju sååå sölig ;)

Husse åkte skoter med "farfar" o skoter är bland det bästa jag vet, för då hänger ju husse med i mitt tempo, älskar att springa fort fort bredvid skotern så sprang med o lekte med dem en stund på sjön innan de skulle åka iväg på sin tur, då fick jag stanna med matte och leka med henne. Vi hade skoj även efter att husse åkt iväg även om jag spanade o lyssnade efter ljudet av att skotern skulle komma tillbaka.

När vi rusat o busat på sjön en stund så gick vi in i stugan o mumsade märgben medan vi väntade in husse o "farfar" o när jag hörde skotern utanför blev jag helt studsig så matte släppte ut mig till dem så jag fick vara med när de låste o täckte skotrarna, sen gick vi in och fikade. Matte hade telefonen med sig så hon knäppte lite kort på sin vackraste=mig ute på isen :)


vacker!


Busig


Hitta hunden ;)


Vackraste...!

Nu är det slut för diag, blir nog sova skönt inatt :)



pulkabacken =)

I helgen tog jag en promenad till pulkabacken med matte, husse o pojkarna åkte skoter dit.
Väl framme hade vi hela backen för oss själva så jag fick springa fritt, hade hur skoj som helst.
Husse körde småhussarna uooför backen med skotern och jag sprang efter,
sen sprang jag efter pojkarna ner när de åkte pulka, efter några vändor upp o ner var jag trött och vilade med en god pinne en stund innan jag satte fart igen.
Det var skoj o jaga husse på skotern, o ibland vann jag!
när pojkarna åkte i backen så var det skoj o springa efter och sedan när de ramlade på slutet så kunde jag passa på att pussa på dem och dessutom sno en handske ;)
Vi hade en härlig tur och när vi kom hem var vi trötta allihop, själv somnade jag skönt på min bädd i vardagsrummet!

I söndags var jag med matte o husse till mormor, Kjell o JOhanna och hälsade på , det är helmys för Kjell o jag, vi är riktiga kompisar. Satt i hans knä i soffan och mös, sen berättade han att när han blir pensionär (om ca 6 år) så då, DÅ ska han ha en sån som mig hemma!
Från att knappt tycka om hundar har jag med mina mjuka öron, snälla ögon och trevliga sätt fått honom att inse att han vill ha en egen springer längre fram :)
Mormor är ju uppväxt med hundar och har haft hund även i vuxen ålder så hon vet ju mervärdet sedan tidigare...


Igår kväll tog jag med mig råttan och matte ut på promenad i skogen, råttan är så himla mysig att bära runt på och leka med så ibland tar jag med den ut, matte tycker det är helt oki eftersom jag bär den själv.
Sen att hon tycker jag är lite halvknasig som ska ha den med mig är en annan sak ;)
På kvällen sen mös vi i soffan tillsammans, jag o matte o husse...
Kärlek <3



skogsbus! jag och Råttan...


RSS 2.0