Åka båt :)

En härlig helg har det varit, i fredags åkte jag och hela familjen till sommarstugan i dalafloda, det är mormors (och mattes) paradis på jorden, mitt med tror jag. Där får jag springa precis som jag vill utan att de ropar på mig en enda gång. Kan springa mellan sjön och stugan som jag vill och välja om jag fiskar med barnen eller sitter på altanen med matte o mormor =) helt underbart skönt för både mig, barnen och de vuxna med den friheten som stugan i skogen ger :)
Vi sov där till lördagen då matte, husse och barnen åkte till leksand sommarland, jag och elsa stannade med mormor o kjell i stugan och njöt hela dagen. ´På kvällen hämtade familjen mig igen så åkte vi hem.

Idag har jag och min familj haft en skön dag! först tog jag och matte och Elsa en promenad i skogen på fm, sedan slappade vi hemma till em då jag, matte, husse och Elsa åkte till "farfars" stuga. Där myste vi i solen vid vattnet. Det är härligt att vara vid sjön, även om jag inte vill bada. Jag knatar runt lite i vattenkanten, de räcker för mig. Men människorna, de ska då va i och simma, de hoppar från bryggan och det gillar jag inte riktigt. Det ser spännande ut men jag törs inte hoppa efter så jag står på kanten och skäller och hoppar och viftar på svansen tills de kommer upp till mig igen :)

efter att vi lekt och ätit lunch och fika så tyckte de att vi skulle åka båt, och ja då, de ville ha mig med oxå. Först var jag lite skeptisk när matte bad mig hoppa i båten,,, den såg ju lite ostadig ut, men när hon tog fram en levergodis så var de klart jag testade med framtassarna och båten stod ju still så då hoppade jag i!
Jag blev lite nervös när husse startade båten, de bara började låta plötsligt ju, men när motorn väl var igång så var det väl inget spec med det. I början stod jag med framtassarna i mattes knä, men slappnade av snabbt och satte mig på golvet och bara var. Blev omklappad o kliad så det var ju mysigt med båtåkande :)

på kvällen så tog vi en långpromenad i skogen hemma och letade svamt, på denna promenad var det jag, matte, husse och katten Dorabella. vi var ute en timme ungefär så nu är jag trött efter massa utelek och kvällsmat, kommer nog sova gott inatt :)

tigger frukost på bryggan av sebastian :)

myser med matte i sängen.

lite blöt vill jag bli i alla fall, även om jag inte vill simma... :)
Elsa gräsmatte myser

Lite nervös först på båten.....
....men efter en stund helt oki!

...till och med lite nyfiken, blir nog fler båt turer :)

Dorabella i skogen med oss...
hacke hackspett med :)


Jag älskar som vanligt att springa o hoppa i skogen =)

hej för nu!

RSS 2.0