vinterbilder :)

Vilken underbar vinter vi har, det finns inget bättre än att springa runt o nysnö och leta spår och godsaker... Matte tycker jag är rolig att titta på när jag springer som en yr höna i nysnön!
Det enda som är lite jobbigt ibland är när det är så kallt så jag inte får bära på mattes/husses handskar när vi är ute och går, för det mesta får jag i alla fall bära dem sista biten hem, det tycker jag är roligt. Jag brukar komma fram till den som är ute med mig när vi närmar oss vår gata, jag hoppar mot handen och visar att NU VILL jag bära handskarna! oftast när jag frågar så snällt så tar dem av sig så får jag bära hem handskarna, det är sååå kul! ännu roligare är det när dem kastar med handske åt mig, är så roligt och leta efter dem i snön och klättra på snöhögar för att hämta dem :)
Hämta är jag för övrigt riktigt duktig på nu tycker matte, för när jag tar ut en leksak om jag leker själv på baksidan så behöver de bara be mig en gång nu, att hämta, då gör jag det.
I övrigt utvecklas jag i det jag redan kan, börjar bli riktigt duktig på höger, vänster, fram och bakom tex. teckenspråket börjar sitta bra även på lite längre avstång nu och det gör matte stolt. Vi har kul ihop när vi tränar och vi har kul ihop när vi leker.

Men bland det bästa som finns är när de lägger ut en filt i soffan och jag får hoppa upp och kvällsmysa i soffan mellan husse och matte, DÅ NJUTER jag av livet. Är den gosigaste hunden matte träffat sa hon till husse här om dagen, det var när jag låg i hennes knä i soffan och som vanligt pressade in nosen under hakan på henne och snusade o myste mot hennes hals, är ju så mysigt o kramas o verkligen pressa nosen så nära man kan =)

matte är tokig i att fota och får ofta höra att det mest är hund hund hund på alla kort, och det är ju inte konstigt med en modell som jag, här kommer lite vinterbilder :)


Måste springa från sida till sida när man är ute, annars kan man missa något, här är en morgonpromenad i nysnö. För att som ridit en del och för andra med kanske är här tydligt att jag skulle bli en bra dressyrhäst, gör ju perfekta serpentiner helt på fri tass ;)



ute på promenad...


här är jag och matte ute på Rämen, sjön vid stugan. Det var såå jättehärligt väder med strålande sol och klarblå himmel, och vad härligt det var med så stor yta att springa på, sprang så lång från matte så hon knappt såg mig, sprang i härliga skoterspår och sen ibland hoppade jag ut i den lösa snön. Helmysigt!


full fart framåt! glädjeskutt!


Hej då, från en GLAD Decibel som älskar vintern :)

RSS 2.0