morgonpromenaden...

...avklarad. Idag gick jag o matte till dammyran, skräddarbackens lilla sjö. jag sprang o lekte en stund och passade även på att dricka o doppa öronen =)


FÖRE (en massa springer ruscher)



EFTER (en massa springer ruscher)

citat matte
"livet är underbart när man delar det med en fyrbent vän"
slur citat


miljöträning?!

Idag har jag o matte, bebisen, moster Linnea o hennes bebis Annya tagit en promenad till centrum, var en ganska lång o skönt promenad, soännande med nya ställen att lukta på! väl nere i centrum så stod jag o matte
o bebisarna still en stund medan LInnea var in på banken.
Matte tyckte jag var sååå duktig som trots att det inte blivit av att vi varit in till stan något så skötte jag mig klockrent.
iofs så har jag ju varit på ställen med mycket människor förut så var ingen större skillnad mot tex när grabbarna har fotboll o vi tittar på det tillsammans med andra människor o hundar =)

Men sen kom en sak som matte iofs trodde skulle gå bra men att jag kanske skulle vara lite tveksam till och det var en busstur hem! första ggn med buss, matte trodde jag skulle tveka lite när vi skulle gå på så hon var beredd med godis i fickan, men varför skulle jag tveka? var ju bara en stor bil?! jag knatade rakt in, matte bad mig sitta så jag satt framför henne hela vägen hem Inget konstigt med det vä? men godis fick jag o det är ju inte dumt =)

nu är vi hemma igen och jag är allt lite trött efter alla nya erfarenheter =) tror bestämt jag tar en em.lur på en av mina platser :)


Mitt i centrum... (tråkigt ställe, man måste ha koppel och det finns ingen härlig skog?!)


våran lilla bebis sov heeeela tiden =)


Annya som ju är lite äldre satt med och tittade på alla som promenerade runt på stan :)


lite småtrött blev jag av alla nya intryck... :)

hej hopp!


RSS 2.0