Nöjd :)

Igår kväll tog hela familjen en tur till Rommeholen. småhussarna, ja de största, skulle träna bågskytte så jag o matte, husse och minsta lillhussen tog en svampletartur i skogen under tiden.... Inte en endaste liten svamp hittade vi, men de beror nog på att jag inte fått lära mig söka svamp, jag hade väl garanterat hittat om jag visste att vi letade ;)
 
Hittade däremot en go pinne som ni ser här :P
I
 
jag rusade fram o tillbaka mellan matte o husse som alltid ska krångla till det o dela på flocken i skogen... det är iofs roligt att få leta rätt på en den ena, en den andra, men man blir sååå trött!
 
tungan blir superlåååååång!
 
här är en bild på när Martin ska skjuta, fatta att han träffar den lilla gula fläcken på 40 meters avstånd?! 
 
 
Idag har jag o matte o en kompis, Pontus, tagit en skogspromenad. riktigt skönt! mycket roligare i skogen än efteråt när de där människorna ska dricka kaffe o babbla!
 
när Pontus hade åkt hem o matte hämtat lillhusse på dagis o han somnat för middagssovning så plockade hon fram rally skyltarna (rättare sagt rallymoment utskrivet på A4 o insatta i plastfickor att lägga på backen) sen byggde hon bana på baksidan. Kanske ingen riktigt bra bama men första gången så får väl duga! Hur som helst så fick vi iaf träna momenten som ju är viktigast! Roligt Roligt! banan byggde hon med bara nybörjarmoment idag eftersom vi snart ska TÄVLA i detta... herregud så nervöst!!!!.... men efteråt så tränade vi lite svängar ur avancerad o mästerklass oxå. 
 
Efter två banor o några mer övningar så blir man lite småtrött o då är min plats i vardagsrummet härlig!!
 
ha en bra helg där ute, det ska jag försöka ha! =)
 

Lugn dag :)

Varit nere vid älven o kollat "ankor" idag! I mattes värld är allt med näbb o platta fötter ankor typ ;)

Varit en lugn dag med mest bara mys, men husse har skrivit ut rally skyltar till matte så imorrn blir det nog ett pass på baksidan! Roligt!

 

 
 

På G!!

nuså!! hösten är här och med hösten all dess aktiviteter!!
Jag och matte har verkligen haft semester hela sommaren, vi har promenerat o skuttat lite i skogen osv.
Men mest bara slappat, åkt båt, myst o umgåtts hela familjen. 
 
Nu är ju dock hösten här och matte känner sig "taggad" att börja träna med mig igen!
vi går ut hårt med kurs i Rally Lydnad / avancerad o mästerklass!! 
Vi gick ju kurs i nybörjarklass i våras och vi älskade det!
Detta är verkligen våran grej, kontakt med varandra, ha roligt med varandra, göra saker med varandra! underbart! 
 
Nybörjarkursen gick galant, där var många moment som vi tränat hemma redan utan att veta att det ingår i Rally Lydnad då matte ju inte ens vetat vad det är förut ;P
Hur som helst så nu ger vi oss på utmaningen avancerad o mästerklass o här finns nya övningar o vändningar som vi inte tänkt en tanke på att göra förut så detta bli utmaning! spec för mattes huvud ;)
 
här om kvällen satt matte o pysslade, blev en "väska" med nyckelring, samt alla moment i RL i fickformat. Tanken, säger matte, är att lägga in ett moment då och då under våra vardagspromenader, så det blir lite även när vi inte är på en plan o verkligen tränar...
 
Vi har faktiskt tränat lite idag på baksidan hemma, tränade på vändningar bla med sidbyte som är "läxa" till nästa kurskväll. det gick finfint o matte börjar få forma en ide om hur hon ska träna fram de övningar vi inte kan, kul... Jag tycker det är sååå roligt o jobba o pga det gjorde jag tydligen matte stolt idag, för när vi tränade som bäst kom grannpolaren Morris på besök, o trots att jag hade en söt 1 årig dvärgpudel pojke springandes runt benen så följe jag matte i momenten, hon kallade det bra störningsträning?! nå hur som helst så lekte jag lite sen oxå <3
 
Hopp o lek i skräddarbacksskogen!
 
 
momentväskan =) 
 
ne nu har jag inte tid o blogga mer idag, ska snart åka på fest hos mina favoriter=mormor o hennes man Kjell. Det vankas surströmming för de som klarar att äta det, annan mat för övriga tex matte och känner jag Kjell rätt så har han ett par goa korvar i kylen idag när jag kommer *MUMS*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0